Radu Valcan si Adela Popescu

Chiar daca au spus in nenumarate randuri ca nu este o prioritate pentru ei casatoria, iata ca a venit si momentul in care Radu Valcan si Adela Popescu sa fie coplesiti de momentul in care se angajeaza sa devina sot si sotie.

Vestea a venit fulgerator, chiar de la ei. Marti dimineata, Radu Valcan a anuntat mandru ca Adela Popescu a acceptat cererea lui in casatorie. Imediat, si Adela a povestit cateva impresii “la cald”.

Adela Popescu si Radu Valcan au anuntat ca se vor casatori
Adela Popescu si Radu Valcan au anuntat ca se vor casatori

“Cum ne-am cunoscut am tot povestit. Dar ce nu am spus niciodata este faptul ca, inca de la inceput, am stiut, cumva, ca vom ajunge in acest moment. Unul plin de emotie, in stare pura cum a zis ea. Este o noua etapa, o treapta pe care urcam mai maturi. Sunt emotii pe care am vrut sa le impartasim cu voi.”, a povestit actrita.

Radu Valcan si Adela Popescu

Pentru a evita ca noul ei inel sa lase loc pentru speculatii, Adela a continuat.

“E prea frumos inelul pe care l-am primit ca sa nu ma laud cu el. Plus ca sigur cineva l-ar fi vazut si ar fi scris despre asta intr-un mod eronat, poate. Asa ca… dragii mei, vreau sa aflati de la mine. Am spus DA din toata inima! Intr-o zi frumoasa de toamna, in orasul in care am iesit pe ascuns pentru prima data impreuna, la restaurantul la care am baut primul pahar cu vin ca un cuplu. Suntem fericiti si am vrut sa stiti.”, a mai spus actrita.

Radu Valcan si Adela Popescu

CITESTE SI:

Pusca si cureaua lata, ce forme aveai odata! Adela Popescu a ajuns piele si os!

Imagini INTERZISE cu Adela Popescu! Ce gest neasteptat a facut in urma cu putin timp!

Adela e rasfatata lui Valcan

Adela si Radu pot spune oricand ca sunt un cuplu fericit. Acestia duc o viata de cuplu linistita, in care regulile lipsesc cu desavarsire. In plus, actorul se pricepe foarte bine si in bucatarie, asa ca o rasfata mai tot timpul pe frumoasa lui iubita.

Adela Popescu si Radu Valcan in Thailanda

"Avem o casa fara reguli. Chiar si cainele nostru face ce vrea si cand vrea. Avem doar regulile impuse de bunul nostru simt, pe asta ne bazam. Daca eu sunt plecata cu fetele in oras, vine sa ma ia pentru ca vrea el, nu pentru ca am stabilit noi asta. Eu cand l-am luat pe Radu se pricepea sa faca doar o cafeluta, dar acum e foarte talentat in bucatarie. Face peste, vita, omleta. A gresit doar o singura data, cand a scapat o punga de sare in mancare", a declarat Adela, pentru CANCAN.ro.

R.O.
 

Citeste despre: adela popescu, radu valcan, relatie adela popescu si radu valcan, adela popescu si radu valcan se casatoresc


Share On Facebook