Catalin Botezatu
Catalin Botezatu detine "recordul" datoriilor: 500.000 de euro!

Catalin Botezatu are numai cuvinte de lauda pentru Elena Udrea, care este femeia perfecta in viziunea lui. Cei doi au luat parte la nunta Robertei Anstase, unde au dansat minute in sir.

Elena Udrea a facut senzatie printre masculi cu tinuta ei stralucitoare. Cel care a "rapit-o" din fata privitorilor a fost Catalin Botezatu, care nu se mai dezlipea de ea. Bote si Elena Udrea au dansat de mama focului, iar designerul a tinut-o strans in brate, deoarece a fost fermecat de frumusetea ei.

Catalin Botezatu

“Elena Udrea e pe primul loc. Eu sunt onorat ca am putut sa petrec cateva clipe alaturi de doamna Udrea. Cu siguranta voi mai face asta de cate ori voi avea ocazia. E genul de femeie pe care o doreste orice barbat din tgara asta. Nu cred ca a fost un barbat care sa nu-si fi dorit sa fie cu ea la nunta. Mi-ar placea sa am in preajma o femeie cu ea. Pentru mine e cea mai sexy femeie din Romania. Ramane cea mi frumoasa, sexy. Nu am cuvinte. Nu o numesc bomba sexy. Dar cand o femeie arata asa.... Nu ai ce sa zici. Totul arata perfect. Cocul. Totul. Rochia cu spatele gol", a spus Bote la Povestiri Adevarate.

Catalin Botezatu

Catalin Botezatu
banner
.

L.C

Citeste despre: catalin botezatu, elena udrea, imbratisati nunta roberta anastase


Share On Facebook