Dana Bălcăcean

Fostul model de la ”Casa Perla” Dana Bălcăcean s-a stins din viaţă azi-noapte, la spital, din cauza unor afecţiuni hepatice. Ea se afla de mai multă vreme în comă.

REVENIM CU INFORMAŢII!

În vârstă de 40 de ani, Dana s-a măritat în 2007 cu milionarul Cosmin Bălcăcean, nunta lor făcând senzaţie la vremea respectivă. Mireasa a purtat o rochie Versace care a costat 80.000 de euro şi, peste toate acestea, a primit, în dar, de la soţul ei un inel de... 1.000.000 de euro! Mai mult, Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel, Adi Minune şi celebra Bonny Taylor au cântat la nunta celor doi.

Dana a primit în dar o bijuterie unicat cu un diamant uriaş, care a costat un milion de euro
Dana a primit în dar o bijuterie unicat cu un diamant uriaş, care a costat un milion de euro
Mariajul lor n-a rezistat însă, iar divorţul dintre ei a fost amplu mediatizat de presă. Dana şi-a acuzat fostul soţ că ar fi plănuit să o omoare.

În 2012, la puţin timp după divorţ, Dana Bălcăcean a povestit în premieră pentru CANCAN că ”Soţul meu a fost posesiv de la început (...) Într-o vacanţă, după ce mi-a dat o corecţie, m-am ascuns în baie şi am chemat paza. Am aflat că a avut o relaţie cu o femeie. Am găsit o reţetă unde un medic a scris că este vorba despre o sarcină în evoluţie (...)", a mărturisit Dana la data respectivă.

Dana Bălcăcean alături de Cosmin Bălcăcean.
Dana Bălcăcean alături de Cosmin Bălcăcean.
În ultimul an, Dana (mamă a două fetiţe, una rezultată în urma căsniciei cu miliardarul Cosmin Bălcăcean, cealaltă dintr-un mariaj anterior) a aflat că suferă de o afecţiune gravă. ”Poate că şi din cauza supărărilor a făcut ciroză. A stat mai mult prin spitale. Intrase în comă după ce medicii i-au anunţat rudele că nu o mai pot salva”, ne-a declarat un apropiat al fostului model. Înmormântarea Danei va avea loc sâmbătă. 

 

Larisa Ciută, Adrian Nicolae

 

 

Citeste despre:dana balcacean a murit, dana balcacean inmormantare, dana balcacean divort, cosmin balcacean, dana balcacean partaj, dana balcacean bolnava


Share On Facebook