Loading the player...

Cabral si Andreea formeaza de cativa ani buni familia Ibacka, dar prezentatorul TV mai are o fetita, cu Luana Ibacka. Inoke are 11 ani si pare sa isi mosteneasca tatal la inaltime, pentru ca deja ii ajunge acestuia la umar.

Viata personala a familiei Ibacka este presarata cu momente in care, ca orice familie normala, protagonistii sunt pusi in situatii obisnuite.

Astfel ca, intr-o dupa-amiaza urata de ianuarie, paparazii CANCAN.ro i-au gasit pe cei trei la mall, unde nu au zabovit, insa, foarte mult.

Fetita ii ajunge deja la umar tatalui ei
Fetita ii ajunge deja la umar tatalui ei

In vreme ce blonda Andreea facea cumparaturi pe ultima suta de metri, Cabral si fiica lui Inoke au asteptat-o rabdatori pe un culoar.

Tatal i-a aratat fetitei mereu ceva pe ecranul telefonului, in vreme ce ea ii povestea ceva cu mult entuziasm si voiosie. Toata lumea a vazut ca, la 11 ani, mulatra Inoke pare ca isi mosteneste parintele si la inaltime, pentru ca ii ajunge deja la umar.

Cabral isi tine de mana si nevasta, si fetita
Cabral isi tine de mana si nevasta, si fetita

Cei trei s-au indreptat spre casa
Cei trei s-au indreptat spre casa

Cand a aparut si Andreea, cei trei s-au indreptat spre iesire, iar Cabral le-a tinut de mana pe amandoua, ca nu cumva sa se supere nici nevasta, nici fiica. Asa a iesit in evidenta si faptul ca fetita e mai inalta ca mama ei vitrega, desi blonda are 28 de ani!

Declaratie SOCANTA! Cabral: "Si divortul nostru a venit. Multi au prezis-o, stiu"

Marele Cabral e topit dupa fiica lui! Ii face toate placerile si n-o scapa din ochi nicio clipa! Uite cat de mare s-a facut Inoke

ISTORIA FAMILIEI IBACKA

Cabral, fosta sotie Luana si fetita lor, cand era mica
Cabral, fosta sotie Luana si fetita lor, cand era mica

Inoke este fetita lui Cabral din prima casatorie a acestuia cu prezentatoarea TV Luana Ibacka, de care a s-a despartit dupa sase ani de relatie. Andreea a devenit a doua sotie a lui, in 2011. Cabral a avut mereu grija de fetita lui, cu care este vazut foarte des si care isi petrece mult timp in familie.

D.B.

Citeste despre:cabral, andreea ibacka, andreea patrascu, inoke ibacka, fiica lui cabral


Share On Facebook