Cadou de lux de Sărbători! Nea Raţă şi-a tras bolid de 30.000 de euro: "Nu vreau să mă laud cu asta, am muncit pentru ea"

Florin Raţă de la ”Ferma vedetelor” a sfârşit anul bine. Nea Raţă şi-a făcut un cadou de lux cu banii strânşi de la PRO TV, după cele două sezoane ale reality-showului.

Florin Raţă, ajutorul Iuliei Vântur de la ”Ferma vedetelor”, a ajuns ca la 50 de ani să se răsfeţe cu daruri scumpe. După terminarea filmărilor reality-showului, Nea Raţă a revenit acasă şi s-a reapucat de agricultură, având mare grijă de ferma lui, iar de Sărbători s-a recompesat pe măsură.

Bărbatul şi-a făcut un cadou pe cinste! Pasionat de caii putere, Nea Raţă a scos din cont 30.000 de euro şi şi-a luat un Mitsubishi SUV, cadou la aniversarea de 50 de ani.

Mitsubishi SUV, modelul de maşină achiziţionat de Nea Raţă
Mitsubishi SUV, modelul de maşină achiziţionat de Nea Raţă

„Mi-am luat maşină nouă anul trecut, dar nu vreau să mă laud cu asta, am muncit pentru ea. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt bine, sănătos, mă bucur de familie. Am avut petrecere mare pentru finuţa Maria, i-am rupt turta. Fetiţa este a unui cuplu de prieteni, mama este din Techirghiol, ia tatăl este din Sicilia. Cât despre un nou sezon din «Ferma Vedetelor», numai Dumnezeu şi cei de la PRO TV stabilesc cum şi când va fi emisiunea”, a declarat Florin Raţă pentru Click!.

Citeste despre: florin rata, nea rata, nea rata ferma vedetelor, nea rata ferma vedetelor bolid lux


Share On Facebook