Sore

Sore trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa pentru că în mai puţin de trei săptămâni actriţa o să devină mămică. Vedeta numără zilele până când o să nasca.
 

Artista trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de avocatul Mircea Juleanu. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, iar în curând o să devină părinţi. Sore a anunţat că este însărcinată pe contul său de socializare, iar fanii au rămas şocaţi dar şi încântaţi, în acelaşi timp, de ce au citit: "Dragii mei, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unică pentru o femeie...voi fi mamică! Piesa şi clipul de mai jos reflectă exact ceea ce trăiesc acum şi mă bucur să transmit asta, inedit, muzical".

Interpreta este o femeie fericita pentru ca are un barbat care o iubeste. Chiar dacă au o relatie implinita cei doi nu se gandesc,momentan, la nunta
Interpreta este o femeie fericita pentru ca are un barbat care o iubeste. Chiar dacă au o relatie implinita cei doi nu se gandesc,momentan, la nunta


Sore: "Nu am programat nunta"
Sunt fericiţi împreună, vor deveni părinţi, însă nici gând de nuntă, se pare, momentan. Chiar dacă în popor se spune că întâi trebuie să te căsătoreşti după care să ai copii, pentru Sore acest lucru nu contează foarte mult: "Nu am programat nunta, nu va fi anul acesta oricum. Am spus dintotdeauna că nu cred în ordinea clasică, pentru mine cel mai important e ce este între noi şi cum ne construim familia, nu mă leg de un act. Pentru că o să devin mămică mă simt împlinită. Am visat la acest moment. Naşii de botez pentru bebeluş vor fi prieteni apropiati, oameni dragi nouă", a declarat Sore, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România.

CITESTE SI:

Însărcinată în 8 luni, Sore a dat cărţile pe faţă în această dimineaţă: „Smiley...“

Insarcinata in aproape opt luni, Sore nu ascunde secretul! CANCAN.ro a aflat cine vor fi nasii bebelului ei!

 

Discretă cu viaţa sa personală
Interpreta a fost mereu extrem de discretă, atunci când a venit vorba despre relaţiile sale amoroase. Tocmai de aceea, nimeni nu a ştiut că ea are o relaţie serioasă, de mult timp, cu un tânăr avocat. Însă, frumoasa blondină a reuşit să şocheze cu adevărat atunci când a anunţat că este însărcinată şi că urmează să aducă pe lume o fetiţă.


Oana Pascaru
 

Citeste despre:sore nu se marita, sore are o relatie cu un avocat, sore devine mamica


Share On Facebook