CancanTV se apropie de start la Acasa TV! Vezi ce mesaj le transmit Adrian Artene si Ilinca Vandici telespectatorilor!

Un nou sezon al emisiunii Cancan Tv incepe luni seara, de la ora 22.00, la Acasa Tv. Cele doua gazde, Ilinca Vandici si Adrian Artene, sunt gata sa aduca in fata publicului cele mai tari subiecte din showbiz, dar si cele mai emotionante povesti de viata, intr-un decor spectaculos.

Nerabdator sa ajunga din nou in fata publicului, Adrian Artene pregateste de ceva timp noul sezon al Cancan Tv, alaturi de echipa sa. Au lucrat din greu sezonul trecut, iar rezultatele excelente s-au vazut in audiente. Vor sa continue tot asa si abia asteapta sa fie din nou cea mai urmarita emisiune. "Cer publicului sa-si programeze alarma de la ceasuri la ora 22.00, seara de seara, de luni pana joi, pentru a asista la singurul show Tv din Romania care nu rateaza niciunul dintre secretele vedetelor. Promit sa nu lasam pe nimeni sa doarma si nu am niciun dubiu ca la sfarsitul sezonului vom fi liderii audientei", a declarat Adrian Artene pentru cancan.ro.

La randul ei, Ilinca Vandici, este si ea gata de actiune. "Este o noua etapa din viata mea", ne-a marturisit cea mai noua 'achizitie" a echipei Cancan Tv. "De-abia astept sa intru in casele oamenilor cu cele mai tari subiecte!", a mai spus Ilinca Vandici, pentru Cancan.ro.

Cei doi vor fi invitati luni, de la 16.30, in emisiunea "Povestiri adevarate" de la Acasa Tv. Cu doar cateva ore inainte de startul Cancan Tv, Adrian Artene si Ilinca Vandici vor dezvalui cateva detalii "de culise" si le vor impartasi telespectatorilor cum le-a influentat viata aceasta schimbare in plan profesional.