Andreea Mantea

Andreea Mantea a avut parte de un revelion inedit, iar trecerea dintre ani a petrecut-o cu lacrimi in ochi. Parintii ei, dar si fiul sau, David, au fost alaturi de vedeta TV.

Andreea Mantea
Andreea Mantea a vut gazda unei petreceri de revelion 2016, in Capitala, de unde a incasat cateva mii de euro. Prezentatoarea TV a ales sa faca bani in noaptea dintre ei, insa nu a putut sa se dezlipeasca de micutul David, motiv pentru care l-a luat cu ea la restaurant. Si pentru ca baietelul e prea mic, parintii Andreei s-au oferit sa aiba grija de el si astfel vedeta TV a imbinat utilul cu placutul.
Andreea Mantea
"Nu pleaca niciunde fara David, iar conditia a fost sa-l ia cu ea. Bine, acolo, la restaurant, i-a fost data si o camera la hotel, unde parintii ei s-au odihnit cu baietelul. Dupa ora 12, ei s-au restras in camera, insa Andreea a tinut mortis sa treaca in anul 2016 cu baietelul ei in brate.",
a declarat o sursa din anturaj, pentru CANCAN.ro.
Andreea Mantea

Cel mai emotionant moment a fost ca dupa ce s-au ciocnit paharele de sampanie, si-a pupat copilul si parintii, Andreea a inceput sa planga, insa au fost lacrimi de fericire, pentru ca ii are pe cei dragi alaturi.

andreea mantea
"Ea are o perioada foarte fericita. Traieste cele mai placute momente din viata ei, nu-si doreste pe nimeni, nici macar un barbat, de asta a si plans", au declarat surse din anturaj, pentru CANCAN.ro.
Andreea Mantea

A devenit mama in 2015

Andreea Mantea a nascut un baietel pe 27 mai, iar micutul e rodul iubirii dintre vedeta si fostul castigator al emisiunii "Burlacita".

Fostul iubit al Andreei Mantea

Larisa Ciută

Citeste despre: andreea mantea, burlacita, mantea david, mantea revelion, cancan


Share On Facebook