carmen simionescu

Camen, fiica lui Adi Minune, a avut usoare probleme cu greutatea in trecut, insa de cateva zile s-a pus serios pe treaba. Fiica manelistului a inceput sa traga tare la sala de forta pentru a da jos burtica.

Sub indrumarea unui instructor personal, Carmen Simionescu a inceput sa lucreze mai multe exercitii specifice pentru tonifiere. “Un nou stil de viata”,a scris bruneta, care a avut grija sa imparta rezultele cu fanii ei. Cantareata a pozat in costum de baie, ca se le demonstreze tuturor ca poate fi un model de urmat.

carmen simionescu

In urma cu aproape doua luni, burtica lui Carmen se vedea destul de tare prin rochia rosie pe care a imbracat-o la ziua tatalui ei. Acum isi permite sa se afiseze la in costum de baie si sa atraga toate privirile. Asta ne demonstreaza ca un regim echilibrat poate face minuni, completat deantrenamentele regulate.

minune

CITESTE SI

De la ce a pornit ruptura dintre fiica minora a lui Minune si Franco! Imaginile publicate in cancan au scos totul la iveala!

Prima reactie a fiicei lui Minune dupa despartirea de Franco! Carmen a rupt tacerea: "Acestea sunt doar cateva din mesajele..."

S-a despartitde Franco

minune


Carmen si Franco nu mai formeaza un cuplu inca de la inceputul lunii, insa au incercat sa ascunda acest lucru cat mai mult timp posibil. CANCAN.ro a scris inca de acum doua saptamani ca Franco si Carmen au probleme in cuplu, dupa ce tanarul a fost fotografiat de paparazzi in club, alaturi de prietenii sai, cu care a petrecut pana in zorii zilei. Comportament destul de bizar, intrucat cat timp i-a mers bine cu fata lui Minune, el nu a fost vazut in astfel de ipostaze.

D.C.

Citeste despre: carmen simionescu, adi minune, franco, despartit


Share On Facebook