Carmen Serban
Carmen Serban a negat ca ar fi avut o relatie cu Ana Claudia

Vesti bune de la Carmen Serban! Dupa ce in 2012 cantareata a fost diagnosticata cu o tumoare beningna la san, care a evoluat foarte repede, acum artista sustine ca s-a vindecat complet. Tratamentele naturiste si bioenergia ar fi ajutat-o.

"Sunt bine, chiar bine. Nu pot sa zic ca am fentat, ca nu poti sa fentezi. Aceste probleme vin pe fond energetic, pe fond de stres, pe fondul distantarii noastre de Dumnezeu. Medicii mi-au spus ca am o tumoare benigna, care in opt luni s-a marit apoi de la 5 milimetri la 1,8 centimetri. Si asta pentru ca eu stateam suparata pe Dumnezeu. Am inceput sa mers la terapeuti si la energeticieni. Medicii mi-au spus sa apelez la tratamente naturiste si sa mers la bioenergeticieni. Am folosit foarte multa ganoderma si alte tratamente naturale care distrug celulele canceroase", a spus Carmen Serban la Antena 1.

Carmen Serban

In 2012, Carmen Serban a fost diagosticata cu noduli benigni la san.

"Medicii mi-au gasit acum cateva luni bune un cancer la san, nu e grav, e benign si a fost depistat la timp. Un singur an nu am facut control si m-a costat. In decembrie o sa mai fac niste investigatii si sper sa se fi tras intre timp. E un cancer pe o distanta foarte mica, de 5 milimetri. Importat este ca e benign si poti sa traiesti cu el o viata, daca il tii sub control. Tind sa cred ca boala asta s-a depozitat pe sanii mei din cauza unor materii energetice negative, suparari, vraji... . Mi-a fost foarte greu sa aflu ca o astfel de boala a poposit in trupul meu. Plangeam non-stop. Acum mi-am revenit. Merg la un psihoterapeut, merg la preoti, ma rog foarte mult. Tin posturi, merg la dezlegari, ma spovedesc, ma impartasesc, peste cateva zile merg la Ierusalim unde o sa ma simt ca un copil intr-un magazin cu jucarii. Am grija de sufletul meu, fac curatenia de care are nevoie sufletul", spunea, in toamna anului trecut, Carmen Serban la "Happy Hour".

R.N.

Citeste despre: carmen serban


Share On Facebook