principala

În urmă cu câteva zile, CANCAN.ro publica niste discutii halucinante intre Lucian Sânmărtean şi o brunetă siliconată. Managerul acestuia, Anamaria Prodan, sare la gâtul presupusei amante a fotbalistului şi spune tot adevărul.

 

Se numără printre fotbaliştii preferaţi ai lui Gigi Becali, chiar dacă nu a avut mereu o viaţă extrasportivă de exceptie, aşa cum îi place latifundiarului din Pipera. Lucian Sânmărtean, căci despre el este vorba, a intrat in vizorul presei în urmă cu trei ani, atunci când a fost la un pas să îşi parasească soţia, pentru a trăi o poveste de dragoste alături de femeia care ii era amantă de aproape un an, o brunetă sexy pe nume Steluţa. Fotbalistul s-a întors însă la soţie atunci aceasta a primit un diagnostic crunt din partea medicilor:cancer, in stadiu avansat.

Cei doi îşi spun
Cei doi îşi spun "te iubesc" în limba arabă

De atunci, Sânmărtean a făcut tot posibilul pentru a fi un soţ perfect, iar asta a ajutat-o pe Maria să învingă boala. Zilele trecute, fotbalistul a recidivat, iar CANCAN.ro a prezentat, în exclusivitate, discuţiile dintre fotbalist şi o altă brunetă extrem de sexy, pe nume Andra. Cei doi şi-au făcut declaratii siropoase, mărturisindu-şi dragostea reciprocă. Pentru a nu se da de gol, Lucian şi Andra au scris “te iubesc” în limba arabă.

Lucian Sânmărtean pare să aibă o idilă cu o brunetă sexy
Lucian Sânmărtean pare să aibă o idilă cu o brunetă sexySusţine că Sânmărtean este un soţ fidel!

Mai apoi, contul de instagram al fotbalistului s-a evaporat. Dacă persoanele împlicat în acest trio amoros preferă să tacă şi să lase lucrurile să treacă de la sine, ceva mai guralivă este managerul lui Sanmartean, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan bagă mâinile în foc pentru fotbalistul pe care îl impresariază
Anamaria Prodan bagă mâinile în foc pentru fotbalistul pe care îl impresariază

Extrem de supărată că “băiatul” ei se află în mijlocul unui alt scandal, sexy-impresara a tunat şi fulgerat: ”Fata asta este o curvă ieftină, o vagaboantă. Vrea să se promoveze pe spatele lui Sânmărtean, să îi spargă casa. Nu ştie cum să se mai facă vedetă. Daca o prind, nu stiu ce fac, nu am să mă mai controlez. O caut, sper să dau de ea. M-am săturat de toate panaramele care se bagă în seamă. Păi Lucian era prost să îi facă ăleia declaraţii în public? Cineva vrea să îi facă rău, însă nu o să reuşească. Soţia lui are încredere în el", a declarat Anamaria Prodan, pentru CANCAN.ro, site-un numărul 1 în Romania.

Andreea Negoiţă

Citeste despre:lucian sanmartean, lucian sanmartean sotie, lucian sanmartean amanta, lucian sanmartean anamaria prodan


Share On Facebook