Catalin Crisan

Catalin Crisan e mandru nevoie mare, caci si-a botezat fetita, Lara Maria, weekend-ul trecut, la o biserica din Capitala.

Catalin Crisan si Alina, sotia lui, au avut emotii la botez, insa s-au abtinut sa nu planga si si-au privit fetita cu dragoste in timp ce preotii o scaldau in apa sfanta. "Ne dorim sa fie sanatoasa la trup la minte, sa fie un om bun si un bun crestin", a declarat Alina, sotia lui Catalin Crisan.

Catalin Crisan

 Artistul a fost dezamagit ca ceilalti doi copii ai sai nu au venit la botezul Larei Maria, insa se bucura ca relatia dintre ei nu s-a deteriorat.

Catalin Crisan a divorţat în 2009 de Luciu Bubulac, după 14 ani de căsnicie, iar impreuna au doi copii, Daria şi de Raris, care nu au dorit sa vina la botezul surorii lor.

Catalin Crisan

“Am avuit emotii mari. In general mamele au, dar acum s-a intamplat sa am si eu. Mi-a fost frica sa nu planaga foarte mult. E cel mai frumos lucru care i se poate intampla unui om. I-am chemat si pe ceilalti copii ai mei. Am vorbit cu Daria, pentru ca ea e sefa. I-am intrebat, dar nu au vrut. Mi-au spus ca nu vor sa vina. I-am inteles si n-am zis nimic. Noi ne intelegem foarte bine si ne vedem cat de des putem. Ma bucur ca a revenit aceasta legatura dintre noi. Fiica mea m-a sunat prima si mi-a zis ca ii este dor de mine. Cei doi copii ai mei sunt alaturi de mine ca. Mi-as fi dorit din tot sufletul sa-i am alaturi, dar nu am vrut sa-i forsez. O sa realizeze cu timpul ca viata merge mai departe si lucrurile sunt asa cum sunt", a declarat Catalin Crisan, la Happy Hour.

Catalin Crisan

C.C

Citeste despre: catalin crisan, botez, copii, daria, rares, lucia


Share On Facebook