Catalin Maruta

Luni, Catalin Maruta si-a facut aparitia in platoul emisiunii intr-o tinuta socanta, care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Si, pentru a nu se trezi ca este luat in colimator de critici, i-a transmis un mesaj clar Iuliei Albu.

A inceput saptamana in forta. Catalin Maruta a intrat luni in platoul emisiunii sale imbracat intr-o tinuta care a lasta pe toata lumea cu gura cascata. Prezentatorul TV s-a imbracat intocmai ca la evenimentele oficiale din Coreea, in cinstea regelui Dorin Cioaba.

Asa s-a imbracat Catalin Maruta in emisiunea de luni
Asa s-a imbracat Catalin Maruta in emisiunea de luni

Acesta a fost plecat peste hotare si a facut furori printre coreeni, asa ca un astfel de moment trebuia sarbatorit ca la carte. Asa si-a spus si Maruta, cand a imbracat portul coreean si si-a atarnat la gat o ghirlanda colorata.

CITESTE SI

Razboi total la TV! Cum a umilit-o Catalin Maruta pe Simona Gherghe si ce s-a intamplat intre ei

Andra si Catalin Maruta, din nou nasi! Vezi cum si-au facut aparitia cei doi la marele eveniment

Iulia Albu le da note vedetele de la noi, desfiintandu-le pentru tinutele lor
Iulia Albu le da note vedetele de la noi, desfiintandu-le pentru tinutele lor

Si, pentru a se asigura ca nu va deveni tinta criticilor de moda, care vor rade pe seama tinutei lui, acesta i-a transmis un mesaj Iuliei Albu. “Draga Iulia Albu, nu vreau sa fii socata de aceasta vestimentatie. Stiu, este de plus infinit. Iti multumesc pentru aprecieri”, a spus acesta.

A.D.
 

Citeste despre: catalin maruta, catalin maruta iulia albu, iulia albu, catalin maruta tinuta coreeana, catalin maruta mesaj iulia albu


Share On Facebook