Liviu Varciu

Este cea mai importanta zi din viata lui Pepe, dar a inceput cu stangul. Chiar inainte de nunta, cavalerul de onoare a fost implicat intr-un accident rutier. Liviu Varciu a lovit o masina in fata blocului artistului.

Ii leaga o prietenie de mai bine de zece ani, asa ca era firesc ca Liviu Varciu sa ii fie cavaler de onoare lui Pepe. Asa cum se face in astfel de situatii, in ziua nuntii, prezentatorul TV s-a indreptat catre casa prietenul sau, pentru a-l ajuta sa se pregateasca de marele eveniment.

Din pacate, insa, un incident neplacut le-a umbrit toate planurile. Exact cand parca in fata imobilului in care locuieste Pepe, Varciu a reusit sa loveasca o masina care se afla in spatele lui. Din cauza emotiilor legate de cununia prietenului sau, acesta a reusit sa o comita, intr-o clipa de neatentie.

Liviu Varciu este cavalerul de onoare al lui Pepe
Liviu Varciu este cavalerul de onoare al lui Pepe

CITESTE SI

Surpriza de proportii la nunta lui Pepe! Anuntul a fost facut in urma cu cateva minute

Am rezolvat ecuatia cu 3 necunoscute a nuntii lui Pepe! Ce face artistul cu o zi inainte de nunta, in ziua cu pricina si dupa!

S-a dat jos sa vada cat de grava este situatia si a rasfulat usurat. Din fericire, nimeni nu a fost lovit, iar intreaga situatie s-a remediat destul de repede, iar totul a revenit la normal.

Artistul a fost implicat intr-un incident auto chiar inainte de nunta
Artistul a fost implicat intr-un incident auto chiar inainte de nunta

Se au ca fratii

Prietenia dintre Liviu Varciu si Pepe este atat de stransa, incat cei doi au trecut impreuna prin toate momentele importante din viata lor. Prezentatorul TV i-a fost alaturi cantaretului si la nunta cu Oana Zavoranu, iar acum se bucura din nou langa el, asigurandu-se in calitate de cavaler de onoare ca totul merge exact asa cum si-a dorit bunul sau prieten.

A.D.
 

Citeste despre: pepe, pepe nunta, pepe cavaler de onoare, liviu varciu, liviu varciu nunta pepe, liviu varciu accident, accident nunta pepe


Share On Facebook