Connect-R

Connect-R si Misha s-au casatorit in luna septembrie si au facut o petrecere de pomina la un restaurant de lux din nordul Capitalei. Cei doi au strans o suma frumusica pe care s-au hotarat sa o investeasca intr-un imobil.

Connect-R si Misha isi doresc de foarte mult timp sa se mute la curte, iar acum, dupa ce s-a nascut fetita lor, au un motiv in plus pentru care sa viseze la o casa. Parintii isi doresc ca cea mica sa aiba un loc de joaca afara, in aer liber.

Connect-R

Dupa nunta din septembrie, se pare ca s-a strans o suma destul de mare de bani, astfel incat si-au permis sa isi caute o locuinta in Bucuresti care sa corespunda cerintelor pe care si le-au trasat. Dupa ce au studiat cu atentie piata imobiliara, Connect-R si Misha au gasit un imobil care intruneste toate conditiile, insa acesta trebuie renovat.

Connect-R

Chiar daca si l-au achizitionat, cei doi trebuie sa astepte sa se termine lucrarile de renovare, astfel incat sa beneficieze de toate facilitatile. Pentru a-si crea tot confortul, Connect-R este dispus sa cheltuiasca in jur de 150.000 de euro.

Connect-R

CITESTE SI:

INCREDIBIL! Cat l-a costat pe Connect-R sa isi repare dintii! O familie ar trai un an cu banii astia

Nimeni nu a banuit asta! Ce s-a intamplat de fapt la nunta lui Connect-R si la ce chinuri si-a supus sotia

Nu au mers in luna de miere

Ocupati cu proiectele dar si cu renovarea casei, Misha si Connect-R au preferat sa renunte la luna de miere. Aceasta va fi amanata, pana cand cantaretul si sotia sa se vor mai linisti.

Cei doi s-au casatorit religios pe 21 septembrie, la Biserica Bucur Ciobanul din Capitala. Ei au impreuna o fetita de 10 luni.

R.O.
 

Citeste despre: connect-r si misha, casa connect-r si misha, bani de nunta connect-r, connect-r nunta


Share On Facebook