Nicolae guta

Dupa mai multe scandaluri ce au avut loc intre ei pe tema paternitatii, Nicolae Guta si Beyonce de Romania par sa fi lasat totul in urma si sunt hotarati sa mearga mai departe impreuna pentru copilul lor.

Chiar daca el a jignit-o si a facut-o sa sufere foarte mult pe mama celui de-al zecelea copil al sau, Nicolae Guta nu suporta ca altcineva sa se lege de Beyonce de Romania. Asadar, “regele manelelor” a luat foc dupa ce Madalina a postat o imagine cu decolteul sau generos, iar fanii i-au lasat foarte multe comentarii.

Nicolae guta

La un moment dat, cineva l-a numit “bosorog” pe Guta si se pare ca acesta nu s-a mai putut stapani. Manelistul a lasat un comentariu in care a adus numeroase injurii la adresa celei care a scris, desi nu o numeste direct in mesajul sau.

Nicolae guta

“Sa-ti dau la sfinta m**e! De ciora neagra, urata! Uite cine s-a gasit sa barfeasca! Negrotania! Terminata! Simena m**a!”, a scris Nicolae Guta la sectiunea comentarii.

Nicolae guta

CITESTE SI:

Moment TRIST pentru Beyonce de Romania! Ce a aflat despre fetita ei cu Nicolae Guta

Episod socant! Narcisa si-a taiat venele din dragoste pentru Nicolae Guta!

O reneaga pe Nicoleta

Inima lui Nicolae Guta este insa distrusa de Nicoleta, fiica sa, pe care “regele manelelor” vrea sa o renege pentru modul in care a ales sa isi traiasca viata si pentru ca s-a rupt de familie.

Nicolae guta

“Pentru viitor o sa ma informez si voi face tot ce e legal ca Nicoleta sa nu se mai intoarca. Imi asum responsabilitatile. Atunci cand este bine, nu trebuie sa facem rele si sa ii omoram pe cei din spate. Femeile astea cu care eu am copii trebuie sa inteleaga cum sunt eu. Nu s-a pus niciodata problema sa nu fie sustinuta sau cum zice ea, ca a fost maltratata. Nicoleta are un copil caruia eu, practic, i-am fost tata. Din buzunarul meu si din munca mea traiesc si copiii copiiilor mei.”, a declarat Nicolae Guta la emisunea “La Maruta”.

R.O.

Citeste despre: nicolae guta, nicolae guta injura, nicolae guta si beyonce de romania, beyonce de romania


Share On Facebook