Vali Vijelie

Iesit in inchisoare de cateva luni, Florin, fiul lui Vali Vijelie, se pregateste de insuratoare. Desi are grija de el si ii trimite lunar bani, manelistul a luat o decizie surprinzatoare: nu va participa la nunta baiatului, iar noi am aflat si motivul!

 

In 2009, vestea ca Vali Vijelie are un fiu nelegitim a uimit pe toata lumea, inclusiv pe familia manelistului. Baiatul, Florin Cristian Florea, astazi in varsta de 25 de ani, era incarcerat, dupa ce fusese condamnat la cinci ani de inchisoare, pentru ca a furat un telefon mobil. Chiar daca Vijelie nu a confirmat ca tanarul este fiul lui, el a fost fotografiat iesind din inchisoarea in care Florin isi ispasea pedeapsa.

Vali Vijelie
Vali Vijelie
In 2012, baiatul a fost eliberat si a plecat imediat in Italia, acolo unde mama lui se afla de ani buni. Din cand in cand, manelistul ii trimite bani fiului sau nelegitim, asigurandu-se ca acesta nu are niciun motiv sa faca iar vreo nefacuta. Cum naravul din fire nu are lecuire, Florin s-a bagat din nou in belele, fiind atent supravegheat de carabinierii italieni, care asteapta ca romanul sa faca o miscare gresita, pentru a-l arunca, din nou, dupa gratii.

 

Isi ajuta fiul cu bani!

 

Vali Vijelie
Insa, vazand ca si-ar putea petrece iarasi ani buni dupa gratii, tanarul a decis sa se linisteasca si sa isi vada linistit de viata. Mai ales acum, cand este indragostit lulea si se pregateste de insuratoare. Cel mai mare absent in ziua in care Florin isi va duce mireasa la altar va chiar socrul mare, Vali, care nu va putea fi alaturi de fiul sau intr-o zi atat de importanta:
Vali Vijelie
 "Nu ar avea cum sa vina. O sa il ajute cu bani, asa cum a facut si pana acum, dar atat. Sotia si copiii lui s-ar face foc si para daca ar auzi asa ceva. Pentru ei nu exista altcineva care sa aiba legatura cu familia lor. Totusi, in sufletul lui, Vijelie sufera. Tine la copilul lui, chiar daca i-a facut ceva belele pana acum. De izbeliste nu il va lasa", a declarat un apropiat al cantaretului, pentru CANCAN.ro.
 

CITESTE SI:

 

Fiul secret al lui Vali Vijelie a iesit in mare secret din inchisoare, iar manelistul traieste acum o spaima uriasa! “E ingrozit"

Premiera in lumea manelistilor! Ce a facut Vali Vijelie in fata lui Keseru, Tanase si Tatarusanu in noaptea cand au pierdut Cupa!

 

Fiica nu a vorbit zile intregi cu el!


Vali Vijelie
Vali Vijelie a fost pus la zid de familia lui, dupa ce in presa au aparut imagini cu el in compania uei femei. Fiica acestuia, Cati, nu a vorbit zile intregi cu el, cerandu-i sa se linisteasca si sa nu o mai insele pe mama ei. in cele din urma, se pare ca atitudinea fetei a fost una castigatoare,m iar manelistul s-a linistit.

 

Claudia Balan

Citeste despre: vali vijelie, vali vijelie fiu secret, vali vijelie fiu nelegitim inchisoare


Share On Facebook