andreea balan

Keo si-a luat inima in dinti si i-a declarat iubirea lui Misty, in direct in emisiunea lui Catalin Maruta. In acest timp, Andreea Balan isi vedea linistita de treburile ei, filmand pentru cel mai nou videoclip. Special pentru asta si-a schimbat imaginea.

Dupa mai bine de un an in care a incercat sa se descurce cu ambele femei din viata lui, Keo a decis in cele din urma sa faca liniste in viata lui privata. Miercurea aceasta, cantaretul i-a declarat iubirea lui lui Misty, cea care pana mai ieri i-a fost amanta. In timp ce aceasta plangea in direct, emotionata de declaratiile iubitului, Andreea Balan isi vedea linistita de viata ei.

Pentru noul videoclip, Andreea a facut o schimbare de imagine foto: Urban.ro
Pentru noul videoclip, Andreea a facut o schimbare de imagine foto: Urban.ro

Presimtind parca ceea ce avea sa urmeze, cantareata s-a inchis in studioul de filmare si a petrecut acolo intreaga zi. Aceasta a filmat de zor pentru cel mai nou clip al ei, care urmeaza sa iasa pe piata cat de curand. “SUPER SOAKER” se bucura de o coregrafie de senzatie, dar si de o cea mai sexy aparitie de pana acum a vedetei.

Andreea este mai sexy ca oricand in Super Soak foto: Urban.ro
Andreea este mai sexy ca oricand in Super Soak foto: Urban.ro

CITESTE SI

Pe cine alege Andreea Balan dintre Keo si Michael? Vezi ce spune cantareata despre colaborarea cu fostul ei iubit

Andreea Balan e-n stare de soc! E strigator la cer ce se intampla cu bunica ei, internata, si ce i-au spus medicii!

Artista se misca foarte provocator, alaturi de dansatoarele ei foto: Urban.ro
Artista se misca foarte provocator, alaturi de dansatoarele ei foto: Urban.ro

Andreea isi va surprinde fanii cu o schimbare de look, adoptand imaginea unei femei sigure pe ea, care detine controlul asupra tuturor si are barbatii la degetul mic. “Wild and sexy” (nr. salbatica si sexy), acestea sunt cuvintele care o descriu cel mai bine pe noua Andreea Balan.

 

Vedeta este mai sexy ca oricand foto: Urban.ro
Vedeta este mai sexy ca oricand foto: Urban.ro

Keo i-a dedicat o melodie

Chiar daca fostul ei iubit i-a dedicat o melodie, Andreea nu s-a lasat impresionata de acest lucru. Singura sa reactie a fost doar... sa ii ureze numai bine lui Keo. “E o piesa frumoasa! Sper ca ceea ce s-a intamplat sa ii fie o lectie de viata! Si eu am invatat ca trebuie sa ma iubesc mai mult si sa nu mai fac atatea compromisuri. Mai ales atunci cand vreau o familie si un copil, sa nu mai astept si sa imi vad de drum”, a spus cantareata.

A.D.

 

Citeste despre: andreea balan, andreea balan videoclip nou, andreea balan keo, andreea balan keo misty, andreea balan super soaker, andreea balan schimbare de imagine


Share On Facebook