Valentina Pelinel

Maternitatea i se potriveste de minune Valentinei Pelinel, care isi etaleaza mandra burtica de cinci luni. Desi i se profileaza tot mai evident rotunjimile, blonda nu renunta la hainele sexy. 

Valentina Pelinel se indreapta cu pasi repezi spre momentul in care va deveni mama pentru prima oara. Fosta sotie a lui Cristian Boureanu si-a etalat mandra burtica intr-o sedinta foto de exceptie. De sub o salopeta neagra, burtica vedetei este din ce in ce mai vizibila.

Burtica Valentinei Pelinel este din ce in in ce mai vizibila
Burtica Valentinei Pelinel este din ce in in ce mai vizibila

 

In ciuda scandalurilor din ultima perioada, Valentina Pelinel se pregateste sa devina mama, iar blonda a primit deja mai multe cadouri pentru viitorul copil de la prietenii ei. “Sa fii mama e magic!”, i-a spus cineva.

Valentina Pelinel

Ecografia, prezentata in exclusivitate la CANCAN TV

Blonda a anuntat ca va aduce pe lume un baiat, iar cel mai probabil, acesta este al lui Cristi Borcea. In emisiunea CANCAN TV, de la Romania tv au fost facute publice primele imagini cu baietelul Valentinei Pelinel. Este vorba de ecografia unde se pot distinge cu ochiul liber trasaturile micutului.
De asemenea, raportul medical a confirmat ca cel de-al saptelea copil al lui Borcea este perfect sanatos. Fotografiile ecografiei au venit ca un cadou special pentru Cristi Borcea chiar de ziua lui de nastere.

Livia Lixandru

Citeste despre: valentina pelinel, valentina pelinel burtica de gravida, pelinel sarcina


Share On Facebook