Marian Godina

Marian Godina, celebrul politist care a facut senzatie in mediul virtual, loveste din nou. De data aceasta, barbatul a facut publica o imagine cu bordul masinii personale, alaturi de care a scris un mesaj pentru toti admiratorii.

Ultima isprava a celui mai haios politist rutier are legatura cu unii soferi care obisnuiesc sa isi pozeze bordul masinii, pentru a arata cate grade sunt afara. Cel mai amuzat politist din Romania a facut din nou senzatie in spatiul public cu ultima postare.

Politistul pamfletar le-a aratat tuturor bordul masinii sale
Politistul pamfletar le-a aratat tuturor bordul masinii sale

"Vad ca e la moda ca unii sa ne arate cat e de frig, postand o fotografie cu bordul maşinii care indică temperatura de afară. Nu stim daca vor intr-adevar sa ne arate temperatura sau ce masina tare au.

Asta e o poza cu bordul masinii mele, nu arata temperatura de afara, dar va puteti da seama cat e de frig dupa acul care arata temperatura apei din radiator. Si uite cum, la fel de brusc ca temperatura, va scadea si numarul mesajelor de la gagici", a scris celebru Godina pe contul de socializare.

Marian Godina este din Brasov si lucreaza in cadrul Politiei Rutiere. În timpul liber însă poliţistul posteaza diferite intamplari "de pe teren" pe blogul său. Are un umor iesit din comun. Strange mii de like-uri si sute de comment-uri pe postarile sale.

Livia Lixandru

Citeste despre: marian godina, marian godina masina, marian godina bord masina personala


Share On Facebook