oana zavoranu

Oana Zavoranu nu se poate hotari. Are un iubit, insa continua sa se vada cu fostul. Mai mult decat atat, are relatii intime cu amandoi si nu se ascunde deloc, atat timp cat cei doi nu par sa fie deranjati prea tare.

Costin si Oana Zavoranu au o relatie de o luna, insa se cunosc de aproape un an. Baiatul are 22 de ani si este instructor de fitness, iar dragostea pentru Oana Zavoranu pare sa-i fi luat mintile.

“Alex a zis ca Oana ma tine in stand-by, dar o sa vedem cine va castiga. Eu ma cunosc cu Oana de un an de zile. Am stabilit o intalnire intr-un loc public. Am vrut sa ne cunoastem ca prieteni. Nu am crezut niciodata ca o sa evolueze atat de mult. Pentru mine a fost ca un vis. Oana mi-a dat siguranta si m-a facut sa nu ma pierd.

oana zavoranu
In urma cu o luna de zile, de cand am decis sa ne revedem, lucrurile au evoluat. A fost atractie de la prima vedere. Eu nu am nimic de ascuns. Viata Oanei este foarte agitata si tumultoasa si a preferat sa isi duca la bun sfarsit treburile pe care le avea inainte sa se intalnim. In timp ce era cu Alex, intre noi a inceput o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Ultima oara am facut dragoste acum o saptamana”, a declarat Costin, fostul iubit al Oanei Zavoranu.
oana zavoranuCITESTE SI

Primele imagini din dormitorul Oanei Zavoranu cu cei doi barbati din viata ei. Uite ce declaratii siropoase isi fac

Fostul iubit al Oanei Zavoranu ii face praf pe pretendentii brunetei. "Nu cred ca i s-a uscat cerneala pe buletin"
 

Alex este iubitul oficial al Oanei Zavoranu. Chiar daca stie de existenta lui Costin, Alex nu s-a enervat prea tare cand a auzit ca iubita lui nu poate sta departe de tentatii.

oana zavoranu

“Pe mine Oana ma saruta in fiecare zi. Suntem impreuna de doua luni. Nu scartaie nimic in relatia noastra, pur si simplu ea a avut ceva in trecut pentru Costin. Nu mi-e frica de Costin. Daca imi era frica nu veneam aici si nu ma intalneam cu el. Ultima oara am facut dragoste cu ea acum o zi”, a spus Alex, actualul iubit al Oanei.

Nu s-a hotarit

Oana nu a putut sa se hotarasca cu cine vrea sa ramana, pentru ca nu vrea sa renunte la niciunul.

oana zavoranu

“Cu Alex am petrecut mai mult timp in ultima vreme, dar il cunosc de curand. Pe Costin il cunosc de mai mult timp, dar nu am petrecut foarte mult timp cu el. Sunt doi barbati extraordinar. Imi plac amandoi. Fiecare are ceva ce nu are celalalt.”, a spus Oana Zavoranu.

D.C.

Citeste despre: iubit, oana zavoranu, costin, alex


Share On Facebook