carmen negoita principal

Fosta sotie a actionarului majoritar al echipei Dinamo, Ionut Negoita, si-a invins in acest an toate complexele. Carmen Negoita a renuntat la costumul de baie care ii acoperea o cicatrice, dupa ce a “infrumusetat-o”

Asa cum au remarcat paparazzi revistei “Spy”, Carmen Negoita reuseste perfomanta sa se mentina in forma si sa arate bine, chiar daca acum este o mama singura cu doi copii. Fetita, Ingrid este o domnisoara de 13 ani care ii imprumuta pantofii si gentile, iar Harry, mezinul, este rasfatatul familiei. Carmen Negoita a fost fotografiata in valurile marii impreuna cu o prietena, preferand compania acesteia pentru ca deocamdata in viata ei nu si-a gasit locul un alt barbat.

Carmen Negoita a preferat sa-si petreaca sejurul alaturi de o prietena
Carmen Negoita a preferat sa-si petreaca sejurul alaturi de o prietena

 

A fost iubita varului Andreei Esca
 

Este divortata de ceva timp de Ionut, dupa 11 ani de casnicie, iar intre timp a avut o relatie pasagera cu Cristi Furdi, varul Andreei Esca.

"Stie sa fie atent, a citit multe carti despre femei. Imi place cum zambeşte, este un om care ştie ce vrea, pe gustul meu. Adevarul e ca nu prea mai aveam sperante, în sfarşit am gasit pe cineva care este cum îmi doream eu, este foarte galant, foarte atent cu ce vrea persoana cealalta, nu este indiferent, avem pasiuni comune" spunea, in trecut, bruneta despre iubitul ei. Relatia lor nu a resistat insa decat sase luni.

Fostul iubit al lui Carmen este varul Andreei Esca
Fostul iubit al lui Carmen este varul Andreei Esca

 

O creanga si un fluturas
 

Pentru prima data de multi ani incoace, Carmen Negoita, la cei 34 de ani ai sai, a schimbat insa ceva si a renuntat sa-si mai acopere trupul cu un costum de baie dintr-o singura piesa. Asa cum a recunoscut recent, ea a apelat la acest sacrificiu nu din timiditate, ci dintr-un motiv foarte practic: costumul trebuia sa ascunda un semn inestetic. Acesta a disparut, insa, intre timp.

Bruneta a mascat un semn inestetic cu un tatuaj
Bruneta a mascat un semn inestetic cu un tatuaj

 

Deasupra slipului se poate vedea un tatuaj chic, o creanga de copac pe care s-a aşezat, timid, un fluture. Nu este insa un tatuaj ornamental, ci mai degraba unul – sa-i zicem – reparatoriu, al carui rost este sa acopere cicatricea inestetica cu care Carmen s-a ales de pe urma unei interventii chirurgicale de apendicita din 2008. „Tatuajul l-am facut recent şi nu mi se vede decat vara cand merg la plaja şi îmi acopera o operaţie urata”, a explicat bruneta.

Mai multe fotografii si vedete surprinse in ipostaze incendiare gasiti in revista "Spy" si pe www.spy.ro

(M.N.)

Citeste despre: carmen negoita, mare, tatuaj


Share On Facebook