Ana Velea

Fosta soţie a lui Alex Velea va fi de la anul medic cu acte in regulă. Ana a intrat deja în ultimul an la Facultatea de medicină, iar CANCAN.ro a aflat ce specializare va urma frumoasa mulatră.

În 2014, Ana Velea a trecut prin cele mai grele momente din viaţa ei. Ea a divorţat de Alex, cel despre care credea că o să-i fie soţ toată viaţa. Frumoasa mulatră a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă pentru a-şi salva căsnicia, însă a fost mult prea târziu, având în vedere că soţul ei era îndrăgostit lulea de Antonia, cu care, între timp, a făcut şi un copil.

Ana s-a transformat într-o femeie extrem de tristă de când a divorţat de Alex Velea
Ana s-a transformat într-o femeie extrem de tristă de când a divorţat de Alex Velea
Rămasă singură, cu sufletul făcut praf şi pulbere, Ana a plecat pentru câteva săptămâni la tatăl său, la Londra, pentru a se aduna. Mai apoi, s-a întors în România şi a încercat să îşi construiască o altă viaţă. Şi-a renovat apartamentul în care locuia cu artistul, a încercat să îşi deschidă o sală de fitness si şi-a reluat cursurile si practica la facultate.


S-a hotărât ce are de gând să facă pe viitor!

Alex a divortat de Ana pentru Antonia
Alex a divortat de Ana pentru Antonia
Fosta soţie a lui Alex Velea este anul sase la Facultatea de Medicină “Carol Davila”, iar în luna noiembrie urmează să dea examenul de rezisdenţiat. Mulatra a fost nevoită să se gândească bine ce specializare şi-ar dori să urmeze, iar CANCAN.ro a aflat ce decizie a luat aceasta: ”Va merge mai departe pe Psihiatrie. La sfârşitul anului va sustine examenul de rezidenţiat şi este foarte stresată. Are mult de învăţat, are de făcut şi un proiect. Ana este considerată de profesori o fată modestă, cu mult bun simţ şi conştiincioasă. Unii colegi o văd arogantă. Nu este un geniu în medicină, dar se va descurca bine, pentru că îi place. A fost fascinată încă din anul trei de medicină de psihiatrie. Tocmai de aceea a şi cerut să facă un stagiu special pe această specializare”, a declarat un apropiat al fostei soţii a lui Alex Velea, pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 în România.

Andreea Negoiţă

Citeste despre: ana velea, alex velea fosta sotie, alex velea fosta sotie facultate, ana velea medicina


Share On Facebook