Redblonde

Fetele de la RedBlonde, sau veveriţele lui Măruţă, aşa cum mai sunt cunoscute, au dispărut de pe micul ecran, însă se ocupă în continuare de muzică. Mădălina Petre şi Alina Chinie au succes în continuare. Am descoperit ce au făcut după plecarea de la TV.

Una este cu doar cu trupa, cealaltă cu familia, a devenit profesoară şi se ocupă şi de spectacole. Bine, amândouă sunt cu muzica, însă Mădălina Petre, jumătatea blondă a trupei Redblonde, a devenit profesor de canto, între timp, iar ocupaţia sa zilnică este să formeze tineri iubitori de muzică să devină staruri. CANCAN.ro a aflat că Mădălina lucrează chiar la Stage Academy Pipera, care este tocmai şcoala de muzică a Lorei şi a partenerului său. Peste o sută de copii calcă lunar pragul şcolii vedetei TV, semn că de acolo ies artişti, iar cei care au fost au plecat mulţumiţi. "Mădălina este o tipă foarte inteligentă, foarte dedicată, are multă răbdare cu cei mici. Se descurcă foarte bine", a declarat o sursă pentru CANCAN.ro

Fetele de la RedBlonde au devenit celebre prin emisiunea lui Cătălin Măruţă
Fetele de la RedBlonde au devenit celebre prin emisiunea lui Cătălin Măruţă

Citeşte şi:

Au lasat deoparte toate inhibitiile! Veveritele lui Maruta, mai sexy decat ti le-ai fi imaginat vreodata!

“Veverita blonda” din emisiunea lui Maruta s-a maritat. Vezi cum arata Madalina din “Redblonde”

Schimbari radicale de imagine pentru Alina si Madalina de la RedBlonde. Uite cum arata acum cele doua artiste

Mădălina Petre se ocupă de canto, este fericită cu ceea ce face, iar în timpul liber merge la spectacole cu prietena şi colega sa, Alina Chinie.

Celebre prin Măruţă

Alina şi Mădălina cântat ani buni în emisiunea prezentată de Cătălin Măruţă, însă anul trecut au întrerupt colaborarea. „Totul in televiziune depinde de telespectator si de preferintele sale in materie de genul emisiei. Avand in vedere ca in ultimul in emisiunea aducea in atentia publicului cazuri sociale sau stiri de interes public, rolul nostru in emisiune nu isi mai gasea o justificare pertinenta”, au explicat fetele.

Larisa Ciută

Citeste despre: alina chinie, alina chinie redblonde, redblonde, stage academy pipera, cancan


Share On Facebook