pelinel

Vestea ca Valentina Pelinel a ramas insarcinata cu un barbat insurat a impartit Romania in doua: unii o pun la zid pentru ca s-a bagat peste casnicia lui Borcea cu Alina, iar altii o felicita pentru minunea din burtica.

Stirile despre sarcina Valentinei Pelinel au ajuns si la urechile Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, care si-a spus parerea pentru CANCAN.ro.

Au trecut doua saptamani de cand Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, dand de inteles in mod clar ca tatal bebelusului ei este Cristi Borcea. Astfel, ea a confirmat ceva ce gurile rele susoteau pe la colturi de doi ani: ca este amanta fostului presedinte de la Dinamo. Asa cum era de asteptat, fostul manechin de talie internationala a fost jignita de sotia lui Borcea, Alina, care in trecut a fost si ea amanta acestuia, timp de 11 ani. Geloasa si ranita, actuala doamna Borcea a avut numai cuvinte urate la adresa Valentinei care, culmea, i-a fost candva prietena: ”curva”, “stearpa”, “mincinoasa”.

Valentina Pelinel a fost pusa la zid de Alina Borcea
Valentina Pelinel a fost pusa la zid de Alina BorceaValentina Pelinel, pusa la zis de opinia publica!

Vestea data de Valentina Pelinel prin intermediul paginii sale de Facebook a impartit opinia publica in doua. Multi au sarit la gatul ei, spunand ca este imoral sa faci un copil cu un barbat insurat si sa iti construiesti fericirea pe lacrimile altora.

Adriana iliescu crede ca Pelinel comite un mare pacat
Adriana iliescu crede ca Pelinel comite un mare pacat

Altii, in schimb, i-au luat apararea blondinei, spunand ca atunci cand iubirea iti bate la poarta, nu trebuie sa iti pese decat de propriul tau suflet si de propria fericire, indiferent cine trebuie sa sufere pentru asta. Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, cea care a ales sa se insemineze in vitro ca sa aiba un copil, este la curent cu ceea ce se intampla si are si o parere:

Adriana iliescu

"Un copil e o binecuvantare, o minune, in orice conditii. Dar e pacat ca o fata atat de frumoasa, de umblata, sa fie amanta. E un pacat mare rau in fata lui Dumnezeu. De obicei, multi sufera din cauza amantei barnatului, iar Dumezeu vede. E o fata frumoasa, dar a luat-o pe un drum gresit”, a declarat Adriana, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre: valentina pelinel cristi borcea, valentina pelinel sarcina, valentina pelinel adriana iliescu


Share On Facebook