mariana moculescu

Cea de-a 46-a aniversare a prins-o pe Mariana Moculescu singura, printre straini, intr-un moment delicat. Nemultumita de traiul in strainatate, femeia nu stie incotro s-o apuce, astfel ca nici macar n-a simtit ca e ziua ei de nastere.

Orice aniversare reprezinta un moment de bucurie, in viata unui om, prilej pentru a sarbatori cu oamenii apropiati, insa Mariana Moculescu a trecut cu vederea acest eveniment important. Nu de alta, dar a simtit ca nu prea are motiv de sarbatoare, chiar daca, in anii trecuti, abia astepta sa puna la cale un chef la care sa petreaca impreuna cu apropiatii. Si, nu, nu are o problema cu faptul ca a implinit 46 de ani, asa cum s-ar gandi multi, ci pur si simplu traverseaza o perioada nefasta.

Mariana simte ca a ajuns la capatul puterilor
Mariana simte ca a ajuns la capatul puterilor

 

Se intoarce in Austria, cat de curand

 

Aflata in Germania, desi ar fi trebuit sa se intoarca in Austria, Mariana Moculescu a cazut intr-o stare depresiva din care spera sa iasa cat mai curand. Nu de alta, dar este o femeie puternica si nu se lasa doborata de necazuri. Asta nu inseamna, insa, ca acum nu are o stare foarte proasta:

Mariana se descurca foarte greu in strainatate
Mariana se descurca foarte greu in strainatate
“M-am saturat, am numai probleme. Sunt inconjurata de oameni rai si prosti. Am venit in Munchen, dar nu e bine. Nu mi-e bine. Ar trebui sa ma intorc in Linz, in Austria”, s-a rezumat Mariana sa ne declare. E clar ca fosta sotie a lui Moculescu nu se afla in cea mai buna forma, insa, din motive stiute numai de ea, nu a dorit sa detalieze motivele. Dar este de inteles, intrucat pentru nimeni nu este usor sa se afle de aproape un an, printre straini, si fara o locuinta si un loc de munca stabile.

 

CITESTE SI:

Mariana Moculescu va trebui sa “presteze” din greu pe webcam pentru a-si rezolva problemele. Afla ce s-a intamplat

Dupa opt luni, isi ataca din nou fostul sot! Mariana Moculescu vede “conspiratii planetare” puse la cale de cunoscutul compozitor

 

Spera sa isi recupereze casa din Bucuresti

Mariana se mandreste cu felul in care arata
Mariana se mandreste cu felul in care arata

Mariana Moculescu a fost evacuate si executata silit, aflandu-se acum in plin proces cu statul. Cum sustine ca a platit absolut toate ratele catre institutia ANI, fosta sotie a celebrului compozitor spera ca, la urmatorul termen al procesului, care va avea loc in noiembrie, sa primeasca o veste buna.
 

Dana Enache

Citeste despre: mariana moculescu, mariana moculescu ziua ei, mariana moculescu germania, mariana moculescu casa, mariana moculescu scandal


Share On Facebook