poza

Cea mai frumoasa zi din viata unui cuplu, cea in care si-au unit destinele, a devenit motiv de bucurie nu numai pentru miri si invitati, ci si pentru alte 80 de milioane de persoane, care au urmarit filmarea.

Cand Jill si Kevin au hotarat sa se casatoreasca, au decis si sa urmeze traditiile specifice unei nunti americane.

nunta
Asa cum le place compatriotilor lor, sosirea la altar este una speciala, insotita de o melodie la fel de speciala. Cum mirii aveau si cavaleri si domnisoare de onoare, au decis ca totul sa fie un pic altfel decat mersul obisnuit.

Asa ca insotitorii lor au venit in biserica in pasi de dans, urmati de mire. Momentul culminant a fost intrarea miresei, pe care alesul inimii a dus-o in fata pastorului.

nunta
Piesa aleasa, "Forever" a lui Chris Brown, distractia si buna-dispozitie care se citeste pe fetele tuturor au dus la vizionari-record pe YouTube. Din 19 iulie 2009 si pana acum, peste 80.600.000 de accesari fac nunta lui Jill si Kevin cea mai vizionata ceremonie de acest fel.

Momentul a fost parodiat la vremea respectiva in numeroase emisiuni TV, ba chiar mirii au fost invitati sa refaca momentul LIVE.

Dupa aceea, Jill si Kevin au pus bazele unei fundatii impotriva violentei domestice si au reusit sa stranga din donatii aproape 35.000 de dolari.

Citeste despre: nunti, virale


Share On Facebook