andreea balan

Andreea Balan si dansatoarele ei au sustinut un show incendiar, intr-un mall din Bucuresti, iar privelistea de care au avut parte toti cei prezenti, a fost demna de scenele XXX.

Andreea Balan a facut un spectacol de zile mari, asa cum si-a obisnuit publicul, iar dansatoarele au fost pe masura asteptarilor barbatilor prezenti.

andreea balan

Intr-un moment de neatentie si din cauza coregrafiei foarte complexe, una dintre dansatoarele artistei a avut parte de un mic incident. In momentul in care a facut spagatul pe scena, lenjeria intima i-a jucat feste, fiind la un pas de a se vedea mai mult decat era permis. Chiar si asa, cei aflati la show in randul din fata, au fost cei mai fericiti.

Cititi si

Nimeni nu se astepta la asta! Andreea Balan si Keo s-au impacat. Ce se va intampla cu Misty si cu americanul Michael

Keo, nu te supara, este numai vina ta! Imagini cu Andreea Balan aproape goala la pieptul iubitului american au ajuns deja pe net!

Pregatita de vacanta

Andreea si Michael sunt extrem de fericiti impreuna si deja isi fac planuri pe termen lung. Au vorbit despre nunta, eveniment ce va avea loc cel mai probabil chiar anul viitor, insa pana atunci viseaza la o vacanta exotica tocmai in Africa: "Andreea este indragostita de Africa. A vorbit cu Michael si vor sa mearga in vacanta acolo, probabil anul viitor, atunci cand Andreea va avea o perioada ceva mai lejera cu concertele. Tocmai pentru ca este fascinata de Africa a facut si noul sau spectacol, African Show, care se bucura de un real succes in randul fanilor", ne-a spus prietena Andreei.

L.L

Citeste despre: andreea balam, andreea balan sexy, andreea balan, dansatoare


Share On Facebook