maserati

Dupa ce i-a indemnat pe romani sa voteze cu Iohannis pentru ca nu are copii si nu va fi „nevoit sa fure pentru copiii lui”, cel mai cunoscut roman din diaspora, Petre Craete alias Taranul cu Maserati loveste din nou!

Romanul, la fel ca altii care au stat la cozi sa-l voteze pe Iohannis, se arata dezamagit de rezultatul favoritului sau in cursa prezidentiala si ridica miza pentru turul doi, punand un pariu cu Romania, angajament care il va costa scump in cazul in care va pierde!


Taranul cu Maserati, castrat in cazul in care Iohannis nu iese presedinte


Contrar tuturor previziunilor pentru turul II de scrutin, Petre Craete este dispus sa mearga atat de departe incat sa parieze pe Iohannis. In cadrul unui video urcat pe internet - Pariu cu Romania: Klaus Iohannis vs Ponta! – romanul din diaspora ameninta ca va renunta la „bijuteriile” sale „pe cale chirurgicala”, in cazul in care candidatul ACL nu castiga alegerile de pe 16 noiembrie.

Din nefericire pentru el, Taranul cu Maserati pare sa se fi grabit cu pariul, pentru ca la casa de pariuri Winner cota lui Victor Ponta este de 1.4, iar cota lui Klaus Iohannis inainte de turul 1 era de doar 4, cu potential sa scada. Mai mult decat atat, rezultatele din turul I al alegerilor confirma ca actualul premier este favorit pentru functia de presedinte al Romaniei.

maserati
Credeti ca taranul cu Maserati se va tine de cuvant, dat fiind ca Ponta este creditat la casele de pariuri cu cele mai mari sanse de castig? 

Citeste despre: petre craete, taranul cu maserati


Share On Facebook