florin

Vocea Romaniei a inceput in aceasta seara intr-o formula noua, dar cu aceeasi energie pozitiva cu care a obisnuit pana acum. Primul concurent care a urcat pe scena in fata juriul a avut o poveste senzationala.

Raduta Florin are 20 de ani si a venit din Targoviste. Nu are studii muzicale si recunoaste ca lucreaza ca ospatar.

“Anul trecut m-am inscris la Facultatea de Stiinte si Arte din Targoviste si din cauza situatiei financiare al plecat in Anglia. Am lucrat ca ospatar si barmat. Toti imi spuneau sa incerc la Vocea Angliei. Am completat formularul pe net si am primit invitatia”, a povestit Florin.

florin

Situatia financiara nu este nici acum mai buna. Florin locuieste cu bunica lui, bunicul, fratele si tatal lui, plus verisoara lui, copiii ei si sotul ei. In total 8 suflete.

florin

“Eu cred ca cel mai important e faptul ca ne intelegem foarte bine. Am inceput sa cant de la 14 ani. Plecam de nebun la concursuri, iar familia nu a fost niciodata de acord cu aceasta pasiune a mea”, a mai spus concurentul.

Florin a cantat piesa “When a man loves a woman” si a reusit sa intoarca toti cei 4 membri ai juriului. A izbucnit in plans cand a vazut ca a reusit sa faca. A ales sa faca parte din echipa Loredanei Groza.

florin

“Cred ca este cel mai fericit moment din viata mea. Este a treia oara cand particip si nu credeam ca se intample asta. Prima data am venit la preselectii si nu am reusit. Anul trecut am venit si nu s-a intors niciunul”, a mai spus Florin.

florin

 

Citeste despre: vocea romaniei, florin raduta


Share On Facebook