Cel mai mare penis din lume are 34 de centimetri lungime si 16 circumferinta! VEZI AICI cele mai ciudate recorduri in sex

Si in materie de sex se pot stabili recorduri care pot lasa cu gura cascata orice curios din intreaga lume.

Fie ca e vorba de cel mai amre penis sau vagin, sau de cea mai lunga sedinta de onanism, recordurile au fost bine stabilite si sunt de neclintit. Iata-le pe cele mai ciudate dintre ele:1. Cel mai mare penis - are 34 de centimetri lungime si 16circumferinta si a fost descoperit de Dr. Robert Dickinson in primele decade ale secolului al XX-lea.

2. Cel mai mare vagin - Nu se stie cat de mare era insa posesoarea lui, Anna Swan, o femeie de 2 metri si 28 de centimetri, a adus pe lume, pe cale naturala, un copil cu circumferinta capului de 48 de centimetri.

3. Cea mai prolifica mama - Ea a avut 69 de copii. Valentina Vassilyeva a nascut de 16 ori gemeni, de sapte ori tripleti si patru ori cvadrupleti, in total 27 de nasteri, care au avut loc intre anii 1725 si 1765.

4. Cea mai lunga distanta de ejaculare- Horst Schultz este responsabil pentru acest record. El a ejaculat la aproximativ patru metri distanta.

5. Cea mai lunga "sedinta" de onanie- Masanobu Sato s-a masturbat timp de 9 ore si 58 de minute, in continuu. Vechiul record ii apartinea tot lui, 9 ore si 33 de minute.