Zmeura de Aur 2016

Cele mai proaste filme ale anului 2015 au fost “răsplătite”, aşa cum e tradiţia, cu o zi înainte de decernarea premiilor Oscar.

Există producţii care nu au nicio şansă reală de apreciere, în momentul în care sunt lansate pe marele ecran. Cum nu se putea altfel, dintre acestea şi câteva producţii din 2015 s-au făcut remarcate pentru cât sunt de jalnice la nivel cinematografic. La cea de-a 36-a gală a premiilor Zmeura de Aur, filme precum “Fifty Shades of Grey” sau “Fantastic Four” s-au „luptat” pentru primul loc de pe podium.

Criticii n-au "gustat" scenele de sex din “Fifty Shades of Grey”

La gala care a avut loc sâmbătă seară, la Los Angeles, şi cele mai proaste performanţe actoriceşti ale anului trecut au fost amintite.

"Fifty Shades of Grey" şi "Fantastic Four" s-au "luptat" pentru primul loc pe podium
De aceea, “recompensat” cu o Zmeură de Aur a fost şi Sylvester Stallone, căruia i-a fost dedicat un astfel de trofeu. Totuşi, acesta a fost nominalizat la o categorie mai specială şi a fost premiat cu trofeul “The Reedemer Award”. Acesta este acordat celor care s-au “îndreptat” în materie de joc actoricesc şi au reuşit să fie apreciaţi în alte filme în care au jucat.

Un braţ de premii pe care nicio vedeta de la Hollywood nu îşi doreşte să le aibă acasă le-a adunat filmul “Fifty Shades of Grey”. Lungmetrajul spune povestea unei relaţii “speciale”, presărată cu mult sado-masochism şi plină de scene de sex, dintre o studentă şi un tânăr afacerist.

 La gala Zmeura de Aur 2016, acest film a primit nu mai puţin de patru premii, dintre care cel pentru "cel mai prost scenariu", "cea mai proastă actriţă", "cel mai prost actor" şi "cel mai prost cuplu de actori".

Premiile Zmeura de Aur au fost gândite şi lansate, în anii ’80, de către un american pe nume John Wilson. Mare iubitor de filme, acesta s-a gândit că astfel de premii ar fi o bună modalitate să combată isteria care se instalează la Hollywood în preajma premiilor Oscar.

Mădălina Moraru

Citeste despre: zmeura de aur, fifty shades of grey, premiile oscar, hollywood


Share On Facebook