scar

Chef Catalin Scarlatescu a avut parte de o surpriza extrem de amuzanta in acest weekend. Acesta a mers pe mana lui Nea Marin si a mers sa manance la un restaurant din Sinaia, situat in drumul catre Cota 1400.

Foarte exigent din fire, Chef Scarlatescu nu a putut sa remarce greselile din meniuri. In loc de ketchup, cei care au redactat meniul au scris keceap.

“Stau cat mananc si apoi plec. Bai, nu se poate, astia chiar nu stiu sa scrie in romaneste. Greseli din alea de clasa I. Nu se poate sa nu scrii ketchup”, a exclamat revoltat Catalin Scarlatescu.

scarlatesuc

Nu a fost singura greseala pe care Scarlatescu a gasit-o in meniu. “Este incredibil. Oamenii astia chiar nu stiu sa scrie romaneste”, a comentat acesta.
In loc de sandwich, pe meniu aparea sanvis, dar si “toster”, in loc de toaster.

scarlatesuc

CITESTE SI
Reteta depravarii totale! Ce-a putut sa faca "chef" Scarlatescu de fata cu o bruneta sexy, in Mamaia!

Chef Scarlatescu, clipe fierbinti alaturi de o tanara DEZBRACATA! Nu i-a pasat ca-l vede toata lumea si a ajutat-o sa...

Isi prezinta iubita ca fiind "sora" lui
scarl

 

Catalin Scarlatescu are un mod mai aparte de a-si prezenta iubita in public. Chef Scarlatescu prefera sa ii spuna acesteia, "sora".
Pe toata perioada sederii cuplului in emisiunea TV, un mister planeaza asupra frumoasei doamne care il insoteste pe chef Scarlatescu. Se pare ca, de cate ori Catalin apare cu o iubita in public, o prezinta ca fiind sora lui.

D.C.

Citeste despre: catalin scarlatescu, iubita


Share On Facebook