Indila

Indila, cantareata din Franta cu origini algeriene si indiene, si-a lansat in luna februarie a acestui an primul album, intitulat "Moniworld". Ea a devenit cunoscuta gratie piesei "Derniere Danse", al carei videoclip a strans 18 milioane de vizualizari.

Dupa ce a colaborat cu rapperi cunoscuti din Franta, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila a scos pe piata primul sau single, "Derniere Danse".

Cantareata, pe numele sau real Adila Sedraia, are un gen aparte, pe albumul sau intalnindu-se mai multe stiluri muzicale ce se imbina perfect si care seduc ascultatorul, lucru ce a ridicat albumul in topul vanzarilor de saptamana trecuta.

Indila a lansat de curand primul sau album
Indila a lansat de curand primul sau album "Miniworld"

Indila a aparut brusc in lumina reflectoarelor scenei muzicale franceze si a reusit sa puna intr-un con de umbra artisti de renume ca Stromae sau Mylene Farmer.

Cantareata este foarte misterioasa si vorbeste doar despre cariera sa muzicala
Cantareata este foarte misterioasa si vorbeste doar despre cariera sa muzicala

Albumul sau s-a vandut in 40.000 de exemplare intr-o sigura saptamana, in vreme ce Stromae a reusit sa vanda doar 25.000 de exemplare ale albumului "Racine Carree".

Cantareata este foarte misterioasa si a reusit sa imbine pe albumul sau sunete orientale, ritmurile anilor '90, o voce plina de vibrato si versuri melancolice si sentimentale.

"Sunt o persoana foarte ambitioasa, inima mea este plina de speranta si de emotii", a declarat cantareata despre ea.

Videoclipul pesei Derniere Danse a strans 18 milioane de vizualizari pe Youtube
Videoclipul pesei Derniere Danse a strans 18 milioane de vizualizari pe Youtube


Cat despre album, Indila a marturisit pentru o emisiune a radioului Europa 1 din Franta ca albumul vorbeste despre "cat de pretioasa este viata, mult prea pretioasa pentru a fi pierduta."
Indila a colaborat in trecut cu mai multi rapperi francezi
Indila a colaborat in trecut cu mai multi rapperi francezi

Cantareata vorbeste in interviuri doar despre cariera sa muzicala

Cantareata da foarte putine interviuri, nu isi face cunoscuta varsta si nici nu vorbeste despre viata sa personala, preferand sa dea detalii doar despre cariera sa muzicala.

A.P.

Citeste despre: indila, derniere danse, stromae, mylene farmer


Share On Facebook