Nicolaeta Luciu

Nicoleta Luciu s-a mutat de ceva timp la Miercurea-Ciuc, pentru a locui cu sotul ei. Zilele trecute, insa, vedeta a tras o spaima crunta , dupa ce a fost anuntata ca fiul ei, Zsolt, a avut un accident la scoala.

Se pare ca , Zsolt jr si-a fracturat clavicula in curtea scolii, in timp ce ii arata unui coleg o “schemă” învăţată de el la fotbal şi a căzut, accidentându- se destul de serios.

Nicolaeta Luciu

Tatăl lui, Zsolt Csergo, l-a dus de urgenţă la spital. Din pacate, baiatul ar putea suferi o operatie, daca din greseala se va mai lovi la clavicula. Nicoleta Luciu a marturisit ca o perioada de timp, Zsolt nu va mai merge la ora sport.

Citeste si

BOMBA ANULUI! Nicoleta Luciu rupe tacerea in legatura cu DIVORTUL de Zsolt: "Eu tot timpul iau..."

Arata horror! Nicoleta Luciu, plina de bube pe toata fata! "Ma dureau pana la radacina dintilor"

S-a operat in mare secret

Nicoleta Luciu si-a facut bagajele si a renuntat la traiul din Bucuresti pentru a fi alaturi de sotul ei, in Miercurea Ciuc. Dupa ani in care a facut naveta, bruneta a luat o decizie extrem de importanta.Pe langa faptul ca a renuntat la tot ce ofera mai frumos Bucurestiul pentru a trai in liniste alaturi de sotul ei, intr-un oras mic precum Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu a decis sa isi faca o operatie pe care o amana de foarte mult timp. Pe 19 septembrie,Nicoleta s-a operat la o clinica din Turcia pentru a-si corecta defectul de vedere pe care si l-a descoperit inca din perioada liceului. Toata interventia a fost facut in mare secret si a durat aproximativ 10 minute. Bruneta se simte foarte bine si vede perfect.

L.L

Citeste despre: nicoleta, luciu, nicoleta luciu, zsolt, nicolate luciu sexy


Share On Facebook