klaus iohannis

Klaus Iohannis recunoaşte că ACL a adus oameni cu autocare la manifestaţiile de protest împotriva lui Victor Ponta. Într-o postare pe pagina lui de Facebook, Iohannis chiar le multumeste acestora!

“Vă felicit pe toţi pentru coordonarea de care aţi dat dovadă la acţiunile de protest de ieri, vă mulţumesc tuturor celor care v-aţi deplasat cu autocarele din alţe judeţe către locurile stabilite iniţial. A ieşit ceva frumos, le-am arătat românilor ca suntem mii şi suntem împotriva lui Ponta. Am demonstrat că suntem o forţă şi că suntem capabili”, a scris Klaus Iohannis.

Iohannis i-a multumit public lui Claudiu Craciun pentru organizarea de la proteste
Iohannis i-a multumit public lui Claudiu Craciun pentru organizarea de la proteste

Candidatul ACL felicită protestatarii pentru “coordonare” şi îi mulţumeşte în mod special lui Claudiu Crăciun pentru oamenii aduşi ca să scandeze împotriva Guvernului. Crăciun, unul dintre liderii mişcării “Uniţi Salvăm” din vara anului 2013, primeşte asigurări din partea lui Iohannis că “după aceste alegeri, va avea un loc în PDL”.

CITESTE SI

ŞOCANT! Klaus Iohannis le-a mulţumit membrilor TNL pentru coordonarea cu autocare la proteste!

Motivul pentru care Klaus Iohannis tace in legatura cu cel mai mare scandal de coruptie din Romania

Candidatul ACL a tinut sa le multumeasca si protestatarilor
Candidatul ACL a tinut sa le multumeasca si protestatarilor

“Îi mulţumesc în mod special lui Claudiu Crăciun şi întregii sale mişcări pentru mobilizarea de ieri. Îi promit şi eu că, după aceste alegeri, va avea un loc în PDL. Înţeleg de la dl. Blaga că este un bun organizator, iar zilele acestea România are nevoie de oameni precum dl. Crăciun”, îi transmite Iohannis pe pagina sa de Facebook.
 

Citeste despre: klaus iohannis, claudiu craciun, klaus iohannis proteste, klaus iohannis claudiu craciun, klaus iohannis proteste ponta


Share On Facebook