Cum se comporta barbatul Pesti in pat!

Daca esti fericita detinatoare a unui iubit in zodia Pesti, inarmeaza-te cu multa toleranta si rabdare. Nativii acestei zodii nu sunt usor de pastrat si de fidelizat, iar acest lucru este de inteles daca ne gandim ca sub acest semn s-a nascut Casanova. De altfel, ii poti identifica usor pe cei nascuti sub semnul Pesti dupa numarul mare de admiratoare care roiesc in jurul lor. Reprezentantii acestei zodii au fantezii sexuale mai des decat orice alta zodie. Iata ce trebuie sa faci ca sa ai barbatul Pesti:

Zona erogena: picioarele

Asemenea semnului zodiacal pe care il reprezinta, cea mai fierbinte zona a barbatilor Pesti sunt picioarele. Barbatii nascuti in zodia Pestilor reactioneaza imediat la mangaieri ale calcaielor si chiar le place sa fie gadilati in talpi. Prin urmare, pentru acestia un masaj al talpilor poate constitui un preludiu excelent pentru o partida de sex. Daca vrei sa-l starnesti peste masura, freaca-i penisul intre labele picioarelor si va fi in extaz.

Amor in cada

Mediul preferat al barbatilor din aceasta zodie este apa, iar sexul nu face exceptie de la regula. Prin urmare, iubitul tau va fi foarte placut impresionat daca il astepti cu o baie parfumata, cu conditia ca apa sa fie calda. Femeia care are un iubit in zodia Pesti se poate considera norocoasa. Cu reprezentantii acestei zodii orice este posibil in pat, nimic nu este prea mult sau prea putin. In drumul spre culmile placerii nu uita sa-i mai adresezi si complimente referitoare la tehnicile lui sexuale. Mai mult decat orice alta zodie, Pestii au nevoie de confirmare. Nativii Pesti sunt firi extrem de misterioase, dar, in acelasi timp, ei pot ghici cu usurinta cele mai secrete dorinte sexuale ale partenerei. Mai mult, acest barbat va face totul pentru a te convinge ca numai el este in masura sa-ti indeplineasca orice capriciu ai avea in pat. Nu se da inlaturi de la jocurile erotice, atata timp cat nu lipseste tandretea.

Cum este iubita perfectaNativului din zodia Pesti ii place sa traiasca intens orice clipa, iar orele petrecute in dormitor nu fac exceptie de la aceasta regula. In pat chiar si cel mai mic detaliu conteaza pentru el. Pentru a prinde in mreje un barbat din aceasta zodie trebuie sa dai dovada de romantism. Iubita ideala pentru barbatul Peste este cea care da dovada de o infinita tandrete si o pasiune iesita din comun.Share On Facebook