Loading the player...

După ce a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru lovire şi alte violenţe, prinţişorul păcănelelor Mario Tapangea nu se sinchiseşte prea tare de măsurile de supraveghere stabilite de instanţă odată cu decizia de condamnare. Fiul milionarului constănţean Ioan Tapangea ar trebui, potrivit deciziei instanţei, să frecventeze un program de reintegrare socială şi să efectueze muncă în folosul comunităţii, dar el a ales "să se reintegreze social" în Dubai, unde, potrivit imaginilor, s-a simţit extraordinar.

De altfel, Dubai nu este singura locaţie în care a mers tânărul Tapangea după condamnarea primită, în luna octombrie a anului trecut el pozându-se în staţiunea exclusivistă Marbella, din Spania, unde s-a bucurat din plin de mare şi de soare.

Până să ajungă în Dubai, unde a "urmat un program de reintegrare socială" mai lung, Mario Tapangea a dat o fugă cu prietenii şi în Amsterdam, oraşul unde nicio plăcere nu este interzisă.

Mario Tapangea a intrat prima dată în atenţia presei în anul 2013, atunci când CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îl filma pe acesta împreună cu iubita lui de atunci, în timpul unei crize de gelozie pe care a avut-o la Mamaia. Enervat fiindcă ar fi găsit apeluri şi mesaje de la necunoscuţi în telefonul iubitei, Mario Tapangea a pălmuit-o pe aceasta şi i-a aruncat telefonul în iarbă (DETALII AICI).

Mario Tapangea i-a călcat pe urme tatălui său, Ioan Tapangea, care are mai multe afaceri în domeniul jocurilor de noroc, şi administrează un club de poker din Constanţa care îi poartă numele: "Mario Poker Club". În afară de pariuri şi jocuri de noroc, Ioan Tapangea activează în domeniul extracţiei pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii şi mai deţine câteva saloane de înfrumuseţare şi baruri.

Citeste despre: mario tapangea, mario tapangea in dubai, mario tapangea decizie instanta, mario tapangea condamnat


Share On Facebook