salata

Un clip de la televiziunea SBS din Coreea de Sud face senzatie pe internet si ii ingrozeste pe toti care au puterea sa se uite pana la capat. Un telespectator l-a urcat pe pagina sa de Facebook in data de 16 octombrie.

In doar 6 zile, clipul a fost vazut de aproape 8 milioane de oameni. A primit 250.000 de likeuri si 86.000 de sharuri. Imagini sunt de-a dreptul socante si prezinta un “maestru de alimente” care cu ajutorul unor substante chimice reuseste sa reproduca foarte bine salata si orezul. Tot ce trebuie sa faca este sa combine substantele in apa rece, iar produsul final are proprietatile salatei. Alte substante combinate intre ele pot face un produs chimic care seamana izbitor cu orezul.

 

Intr-un final, totul este asezat pe farfurie si gata sai pacaleasca pana si pe cei mai exigenti clienti. Nu putem spune nimic despre gustul acestor ‘alimente’, insa un singur lucru este sigur: foarte multi oameni din Asia consuma mancare falsa fara sa-si dea seama. Astfel de imagini sunt la oridea zilei in Japonia si China.

D.C.
 

Citeste despre: mancare falsa, coreea


Share On Facebook