Corina bud

Corina Bud adora schimbarile de look si tinutele extrem de provocatoare. De data aceasta, artista a reusit sa-si surprinda din nou fanii cu o infatisare complet diferita.

Mai nou, Corina a apelat la o alta nunata de blond, a renunţat la roz, dar şi-a făcut un breton pe care-l poartă îndreptat, pe frunte. Vedeta si-a facut un selfie si le-a aratat fanilor noua schimbare.

Corina bud

Asa cum era de asteptat, prietenii virtuali au reactionat imediat si au felicitat-o pentru noul look. "Esti foarte frumoasa", "Iti sta bine, esti intr-un mare fel", "Bine ca ai renuntat la roz, pari mult mai serioasa", a fost parerea admiratorilor de pe Facebook.

Citeste si

Daca esti mama, o sa lacrimezi! Ce cadou a primit astazi Corina Bud de la fiul ei

Nu-i lipseste nimic! Uite ce familie numeroasa are Corina si ce activitati incitante are cu sora iubitului ei!

Are un corp de invidiat

Cantareata este prezenta in peisajul muzical romanesc de zece ani si incet, incet, a devenit una dintre cele mai apreciate soliste. Chiar daca este mama, Corina are un corp de invidiat fiind 100% naturala si considerand ca nu are nevoie de retusurile unui medic estetician: "Ma simt foarte bine in pielea mea. Sunt multumita de sanii mei de Kate Moss si fundul de J. Lo. Sunt foarte bine asa", a declarat cantareata, pentru CANCAN.ro.

L.L

Citeste despre: corina bud, corina bud sexy, corina bud schimbare look


Share On Facebook