Loading the player...

Cornelia Catanga s-a aprins foarte tare la Cancan TV, emisiune difuzată, la Acasă Tv, de luni până joi, de la ora 22, după ce mai multe filmuleţe din telefonul ei mobil, pe care l-a pierdut, au fost făcute publice.

Cornelia Catanga
Înfuriată, Cornelia Catanga a fost la un pas să cedeze nervos când a văzut că filmuleţele au fost făcute publice.

"Sunt foarte supărată. Nici nu mai dorm cu Pădureanu în pat. Nu pot să accept că mi-a pierdut telefonul. M-am aprins foarte tare", a spus Catanga la Cancan Tv.

Cântăreaţa şi-a pus mâinile în cap când a văzut imaginile cu ea la duş şi aproape goală.

Cornelia Catanga, in ipostaze indecente acoperita doar de un prosop! Uite-o asa cum numai Padureanu o stia pana acum

"Îmi pare rău că trebuie să vin la TV să vorbesc despre asta. Dar pe de altă parte, sunt mândră de cum arăt. Sunt supărată rău pe Pădureanu, de ce a pierdut telefonul? Nici nu am venit cu el în emisiune", a precizat Catanga.

Cornelia Catanga, in ipostaze indecente acoperita doar de un prosop! Uite-o asa cum numai Padureanu o stia pana acum

Cornelia Catanga, in ipostaze indecente acoperita doar de un prosop! Uite-o asa cum numai Padureanu o stia pana acum

Artista a avut ocazia să vorbească cu femeia care i-a găsit telefonul pierdut şi a dat filmuleţele.

"Am vrut să mă răzbun pe Catanga. Eu am găsit telefonul la munte la Sinaia, imediat după Revelion. Domnul Pădureanu era la o masă cu doi bărbaţi şi două femei. Eu eram clientă, dânşii au plecat de la masă şi au uitat telefonul. Catanga m-a dezamăgit! A cântat la nunta mea şi am pierdut foarte mulţi bani. Am scris şi pe invitaţii că vin să cânte, m-am bazat şi pe nişte meniuri şi ei nu au mai venit la nuntă", a spus Simona, femeia care a găsit telefonul.

Cornelia

"Eu nu am nicio reclamaţie de acest gen şi nici Pădureanu. Înainte de a face programări, ne uităm pe agendă", s-a apărat Catanga.

Cornelia Catanga

Cântăreaţa a fost, de cele mai multe ori, filmată de fiica lui Pădureanu. Ea a fost surprinsă  în diferite ipostaze. Câteodată râde, glumeşte, alteori este incredibil de nervoasă şi isterică.

"Sunt distracţii din casă. În societate ne purtăm civilizat, dar acasă...", a explicat Catanga, care a fost surprinsă punându-şi sâni falşi.

Cornelia Catanga

"Am impresia că Pădureanu lipseşte cam mult de acasă. Mă lasă cu fetele şi ele mă îmbracă, mă ţin ocupată. I-am dat o palmă la una fiindcă mi-a zis că sunt mamaie", a mai spus Catanga.

Cu toate că artista era foarte supărată şi nu-şi dorea să-l vadă, Aurel Pădureanu a venit în platoul emisiunii Cancan Tv pentru a explica de a ajuns Catanga în această situaţie.

"Nu cred că l-am pierdut la Sinaia. Ţin minte că atunci eram cu patronul restaurantului şi două admiratoare", a explicat Pădureanu, încercând să-şi liniştească soţia.

Vezi acum LIVE ONLINE emisiunea aici

Viorela Precupaş

Citeste despre: cornelia catanga


Share On Facebook