Cristian Cioaca

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, a condamnat atitudinea avocatei lui Cristian Cioacă, care a susţinut o mini conferinţă de presă în care a povestit ce reacţie a avut Patrick, copilul Elodiei, când Cioacă a fost arestat.
 

În această dimineaţă a avut loc termenul de revocare al mandatului de arestare pentru Cristian Cioacă. În sala de judecată, avocata poliţistului a povestit cum acesta, înainte să fie arestat, a fost acasă, la copilul său.

"Tati, voi fi arestat", sunt ultimele cuvinte ale lui Cristian către copilul său.

Reacţia micuţului a fost cât se poate de impresionantă: "Da, dar eu nu pot să protestez", a spus el.

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu,  a spus că nu este de acord cu această abordare şi l-a acuzat pe Cioacă de faptul că se foloseşte de copil pentru a influenţa Instanţa.


"Cristian Cioacă şi avocata sa încearcă să influenţeze Instanţa. Este revoltător că se folosesc de copil ca să influenţeze Instanţa şi opinia publică. Asta denotă că dânşii nu au in vedere interesul copilului. Ei urmăresc scoaterea lui Cioacă din arest şi acesta să-şi reia activitatea în poliţie
", a spus Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, la Antena 1.


"Doamna avocat, făcând aceste aprecieri, în faţa presei, a arătat că cei de la asistenţa socială nu au făcut o anchetă aşa cum trebuie, ci au urmărit doar interesul lui Cioacă. Eu mi-am exprimat dorinţa să fiu pusă faţă în faţă cu doamna avocat. Ea a ţinut azi un fel de conferinţă de presă, dar a spus lucruri care nu pot fi probate. Se foloseşte de copil", a mai spus avocata.

Viorela Precupaş

Citeste despre: crina, radu, elodia, ghinescu, cristian cioacă


Share On Facebook