cristi borcea
Cristi Borcea a ramas fara camera de lux de la Poarta Alba

Cristi Borcea a fost transportat de urgenta la Spitalul Militar din Constanta pentru o serie de analize complexe. Fostul finantator al lui Dinamo a acuzat dureri in piept si s-a speriat foarte tare, avand in vedere ca in trecut a fost operat pe inima.

Omul de afaceri a fost transportat astazi la spital, iar medicii l-au supus unei coronagrafii. Analizele au iesit bine, iar Cristi Borcea s-a intors inapoi in Penitenciarul din Poarta Alba. Nu este pentru prima oara cand acesta acuza dureri in piept, iar un lucru este sigur: milionarul suporta foarte greu regimul de detentie.

cristi borcea

In luna iunie, Cristi Borcea a fost diagnosticat cu angina pectorala, dupa ce i s-a facut rau in inchisoare. Fostul sef al lui Dinamo are de executat o pedepsa de 6 ani si 4 luni de inchisoare.

CITESTE SI

Fiul lui Borcea a prins gustul evenimentelor mondene! Patrick a petrecut ore in sir la o prezentare de moda

Cristi Borcea traieste un adevarat cosmar in puscarie! Ce i se intampla acum fostului actionar Dinamovist

Se teme pentru sanatatea lui

Desi este incarcerat deja de ceva vreme, se pare ca Cristi Borcea nu a reusit nici acum sa se obisnuiasca cu regimul de detentie. In plus, caldura din aceasta vara i-a facut zilele si mai grele, mai ales ca este bolnav de inima.

cristi borcea


Operat pe cord deschis cu cateva luni inainte de a ajunge in spatele gratiilor, fostul actionar dinamovist se pare ca se simte din ce in ce mai rau la Poarta Alba. Miron Cozma se teme chiar pentru sanatatea lui, marturisindu-le apropiatilor ca a aflat ca lui Borcea nu ii este deloc bine din cauza temperaturilor ridicate din celula.


D.C.

Citeste despre: cristi borcea, inchisoare, probleme sanatate


Share On Facebook