Cristi si Alina

Vestea ca manechinul international o sa nasca la sfarsitul lunii mai un baietel a zguduit din temelii lumea mondena. Triunchiul amoros: Cristi Borcea-Alina Vidican si Valentina Pelinel a reusit sa ajunga cel mai important subiect pentru presa tabloida.

Fostul actionar al echipei Dinamo a reusit sa se faca usor cunoscut nu numai pentru succesul pe care il are in lumea fotbalului, dar si pentru aventurile sale amoroase pe care le-a avut si le are cu diverse femei celebre, cu care are si copii.

Alina Vidican a plans, in direct, intr-o emisiune TV
Alina Vidican a plans, in direct, intr-o emisiune TV

Anuntul facut de Valentina Pelinel, in urma cu doua saptamani, ca o sa devina mamica se pare ca a reusit sa o afecteze foarte mult pe actuala sotie a lui Borcea, Alina Vidican. Blondina este distrusa de durere si a ajuns sa planga non-stop. In timp ce, Valentina le spune tuturor cat de fericita este cu ajutorul unor mesaje postate pe pagina sa de socializare:

Valentina este foarte fericita
Valentina este foarte fericita

"Buna dimineata! Inca o zi geroasa, dar peisajul este superb. Zambetul meu se datoreaza optimismulul debordant, faptului ca apreciez viata, cu bune si cu rele si ca nu judec, dar incerc sa nu pun la suflet nici cand sunt judecata, precum si voua, prietenilor mei virtuali, pentru ca imi sunteti alaturi la bine si la rau." Din momentul cand a aflat ca o sa devina mamica, Valentina este numai cu zambetul pe buze. In prezent, Cristi Borcea este insurat cu Alina Vidican cu care are doi copii.


Oana Pascaru

Citeste despre: valentina pelinel insarcinata, valentina pelinel si cristi borcea, cristi borcea si alina vidican


Share On Facebook