Loading the player...

Asternuturile pe care, pana nu demult, Cristian Boureanu le impartea cu Valentina, au ajuns sa fie sifonate si de alte femei. Flore Salalidis si Ana Cubas, vizite nocturne repetate in apartamentul lui Boureanu.

Temperaturile incinse i-au adus pe Cristian Boureanu si pe Flore Salalidis sub acelasi soare arzator si in aceeasi piscina a unui hotel de lux din Capitala. Tatonarile au inceput la bar, unde au schimbat cateva vorbe, zambete si priviri… cu subinteles.

Inainte de Sanda, Boureanu s-a distrat cu Flore Salalidis, prima femeie cu care a iesit dupa divort
Inainte de Sanda, Boureanu s-a distrat cu Flore Salalidis, prima femeie cu care a iesit dupa divort

Politicianul s-a ales intr-un final si cu cel mai fierbinte numar al verii… numarul de telefon al lui Flore. Infierbantati, probabil, de emotiile din aer, Boureanu s-a retras sa se racoreasca in piscina, iar Flore – acasa. Nu inainte de a-l saluta politicos si de la distanta pe noul cuceritor din viata ei.

Cristian Boureanu

Cinci zile mai tarziu, Flore a fost zarita de paparazzii CANCAN.ro chiar la poarta complexului rezidential in care locuieste… surpriza, Cristian Boureanu. Este aproape miezul noptii. Derutata, cu telefonul la ureche, Flore pare ca primeste indicatii de la celalalt capat al firului. Dupa o scurta asteptare, i se deschid portile catre… o noapte lunga.

Cristian Boureanu

A doua zi dimineata, in jurul orei 9, cei doi parasesc simultan cuibusorul de nebunii. Cristian, la volanul masinii sale, Flore, ravasita, in urma lui, pe jos.

Cristian Boureanu

Dupa nici o saptamana, de la intalnirea nocturna, bolidul verde al lui Flore este zarit de paparazzi in acelasi loc. De aceasta data, se pare ca Flore nu se afla singura in vizita, ci impreuna cu o prietena la fel de sexy si dornica de experiente noi.

Cristian Boureanu

Cristian Boureanu

Ana Cubas, un model din Arad care a mai avut de-a face cu lumea politica. Anul trecut a pozat topless intr-un cimitir in semn de protest fata de o decizie a ministrului culturii. Au urmat apoi si alte pictoriale in revistele dedicate barbatilor si, de ce nu, politicienilor aflati in pragul divortului. Cele doua par sa-l fi impresionat pe Boureanu, intrucat fetele au parasit locuinta lui abia a doua zi dupa amiaza. Zambitoare si sprintene.

Cristian Boureanu

Doua zile mai tarziu, aceleasi fete dezinhibate ridica din nou bariera complexului rezidential. De aceasta data, insa, au schimbat masina. Ce s-a intamplat intre peretii lui Boureanu, doar ei stiu. Cert este ca de cand a cunoscut-o pe Flore, noptile politicianului aflat in divort par sa fi prins viata.

Cristian Boureanu

Cristian Boureanu

Cazierul amoros al lui Flore Salalidis are numai nume grele. A devenit celebra dupa ce a facut valuri in Jacuzzi-ul lui Irinel Columbeanu, pe vremea cand acesta inca era casatorit cu Moni. A urmat apoi o aventura scurta dar intensa cu Dj Adrian Efimie. In doar trei zile de amor, si-au imortalizat fanteziile pe care le-au pus in practica in dormitor si in masina apoi s-au si casatorit… virtual.
 

Citeste si:

Dulce-i viata fara Pelinel! Boureanu nu si-a tinut mainile acasa si a pipait o bruneta cu corp de sirena pe malul Lacului Snagov!

Marius Dan

Nu pierde emisiunea "CANCAN.RO", in fiecare duminica, de la ora 23:00, la Romania TV!

Citeste despre: flore salalidis, cristian boureanu, vizite


Share On Facebook