Cristina Şiscanu a făcut anunţul cel mare! După ce a fost dată afară din televiziune, iubita lui Mădălin Ionescu şi-a găsit liniştea: „Începând de azi...“

Într-un mesaj video postat pe Instagram, soţia lui Mădălin Ionescu le-a o veste bună celor care o urmăresc. În curând, Cristina Şişcanu va putea fi citită pe blogul său oficial, acolo unde va scrie despre sănătate, frumuseşte, modă şi cel mai probabil, alte lucruri de care se bucură femeile.

După ce în 2014 trăia decepţia vieţii sale, pe plan profesional, Cristina Şiscanu pare să îşi fi găsit, doi ani mai târziu o ocupaţie. De pe platoul de filmare al emisiunii „Draga mea prietenă“, de la Kanal D, pe care o prezenta alături de Mircea Solcanu, soţia lui Mădălin a trecut în mediul online.

Aşa că, aceasta le-a propus internauţilor, printr-un scurt filmuleţ pe Instagram, să îi facă o vizită pe noul său blog personal, pe care l-a lansat de curând. Acest website nu va fi, însă, dedicat doar modei, frumuseţii sau sănătăţii, ci va conţine şi articole despre viaţa de zi cu zi a fostei prezentatoare TV. Adică vom putea citit un soi de jurnal deschis al Cristinei Şişcanu, fiindcă aceasta a promis că ne va ţine la curent cu absolut tot ceea ce face.

O metodă pusă în practică şi de alte vedete de pe la noi, care doresc să îşi ţină fanii mereu în priză.Un exemplu ar fi cântăreaţa Sore, cea care şi-a anunţat, tot prin intermediul blogului personal, că va mai dura doar puţin până când va naşte. Noi sperăm doar că va reuşi să transforme scrisul articolelor de pe blog într-o ocupaţie pe termen lung şi să nu se sfârşescă totul pe preş, aşa cum s-a întâmplat în perioada pe care a petrecut-o pe micul ecran, în emisiunea „Draga mea prietenă“.

Citeste despre:cristina siscanu, kanal d, blog personal, madalin ionescu, instagram


Share On Facebook