Cristina Spatar

Prezentă la un eveniment monden prinţesa R&B a reuşit să atragă privirile celor din jur datorită ţinutei sale elegante. Vedeta a ales să poarte o rochie lungă, de seară, cu spatele gol.

Melodiile ritmate pe care le-a lansat pe tot parcursul carierei sale profesionale a ajuns să îi aducă succesul garantat Cristinei Spătar. Datorită pieselor difuzate, artista a reuşit să aibă o agendă încărcată de spectacole, dar şi foarte multe invitaţii la evenimentele mondene. Joi seară, vedeta a fost prezentă la o manifestare, unde a ales să poate o rochie elegantă cu bun gust cu spatele gol. Mai mult, ţinuta aleasă avea si trenă, astfel, într-un moment de neatenţie Ani Creţu, actriţa de la "Vacanţa Mare", a călcat-o pe vedetă pe rochie, în timp ce aceasta dădea un interviu.

Cristina Spatar a fost calcata pe rochie
Cristina Spatar a fost calcata pe rochie

Are o familie aparent fericită
Alin Ionescu (n.r -soţul artistei) şi Cristina Spătar sunt părinţii a doi copii, Albert (6 ani) şi Aida Maria (3 ani). Cristina Maria Spătar este originară din Onesşi şi este o cântăreaţă de muzică R&B şi dance/pop. Este supranumită de mass-media românească „regina muzicii R&B”.

Oana Pascaru

 

Citeste despre:cristina spatar calcata pe rochie, cristina spatar si alin ionescu, cristina spatar eveniment monden


Share On Facebook