Andreea Tonciu, praf la biologie! A confundat coastele cu coapsele! Vezi aici ce perle a mai dat!

m.cancan.ro
Andreea Tonciu


   

Andreea Tonciu a început cursurile de biologie după ce a pus din nou pariu că Cătălin Măruţă. Dacă pierde în faţa moderatorului TV, fotomodelul va trebui să-şi vopsească părul blond.


Prima lecţie de biologie a Andreei a fost una foarte grea. Tonciu a încercat cu greu să înveţe care este diferenţa dintre plante şi animale.

"Ciupercile nu sunt plante, ciupercile sunt ciuperci. Bradul nu e o plantă, e un copac. Iarba e plantă?", a spus Tonciu la Happy Hour.

Profesoara care s-a oferit s-o mediteze pe Andreea la biologie i-a explicat că oamenii sunt mamifere.

"Noi suntem nişte mamimfere, noi, oamenii? Ei, na! Păi şi purceaua e mamifer? Aşa e, ne tragem din maimuţe", a spus Tonciu.

"Un exemplu de mamifer.....staţi să mă gândesc... femeia", a răspuns Antreea Tonciu.

"Struţul e o pasăre? Nici nu ştiu cum arată un struţ! Omida are picioare? N-am ştiut", a spus ea.

Andreea Tonciu a confundat "coastele" cu "coapsele" şi a spus că există doar două.

Întrebată din ce regn face parte delfinul, Andreea a făcut ochii mari şi a răspuns: "Ce e delfinul? E o pasăre".

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
Alessandra

Virgina pana la 27 de ani! Ce vedeta a recunoscut ca nu a intretinut relatii intime, desi toti credeau ca nu mai e fecioara

Vedetele sunt adesea implicate in diferite scandaluri sexuale. Ele, in schimb, au preferat sa stea d
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
Gica (27.12.2012, 01:42:16)
Nu jigniti prostia cu acest fotomodel. Insasi prostia mai are o farama de minte da fata asta e scapata de undeva. Daca spui ca e proasta ii faci un compliment, eu prefer sa nui spun si sa o las pe ea sa ghiceasca.
Am reusit sa scap de kilogramele in plus cu super dietele de pe S L A B I T U L .C OM - acum ma pot mandri cu un corp de invidiat. Slabeste in functie de personalitate, slabeste in functie de zodiac, totul pentru un corp sanatos. Toate pe S L A B I T (9.11.2012, 08:10:05)
Am reusit sa scap de kilogramele in plus cu super dietele de pe S L A B I T U L .C OM - acum ma pot mandri cu un corp de invidiat. Slabeste in functie de personalitate, slabeste in functie de zodiac, totul pentru un corp sanatos. Toate pe S L A B I T U L .C OM
ionela (8.11.2012, 20:02:54)
si fiul meu in varsta de 8 ani este mai destept ca tine si ma bucur cand vad ca dupa ce ca esti proasta mai si semnalizezi macar taci dracului din gura ca te rade o tara intreaga.La tine nici macar nu compenseaza frumusetea cu prostia pt. ca esti urata rau de tot.Am observat ca ti-ai gasit si jumatatea pe masura la fel ca tine.
dana (8.11.2012, 16:56:34)
e praf...
io (8.11.2012, 14:37:26)
Si totusi anatomia se ocupa cu corpul omenesc!
nasoasa (8.11.2012, 11:35:56)
proasta proasta proasta porasta urata urata urata urata
name (8.11.2012, 08:33:48)
Proasta asta nu are nici o vina ca este promovata. Mai prosti decat ea sunt cei care promoveaza prostia ei si o fac sa devina un model pentru cei tineri. Si culmea....mai este si platita pentru prostia ei!
stelu (8.11.2012, 08:32:14)
noroc ca nu face orle de geografie in natura.....credeti ca ar putea bea apa dintr-un izvor?.......la nasul pe care-l are sigur ar tulbura apele.....
mack (8.11.2012, 08:29:01)
.....nu ea e proasta......handicapatii care o promoveaza....gen Maruta....a gasit si el pe cineva mai proasta sa aiba subiect in emisiunea lui de tot rahatul
Am reusit sa scap de kilogramele in plus cu super dietele de pe S L A B I T U L .C OM - acum ma pot mandri cu un corp de invidiat. Slabeste in functie de personalitate, slabeste in functie de zodiac, totul pentru un corp sanatos. Toate pe S L A B I T (8.11.2012, 07:57:58)
Am reusit sa scap de kilogramele in plus cu super dietele de pe S L A B I T U L .C OM - acum ma pot mandri cu un corp de invidiat. Slabeste in functie de personalitate, slabeste in functie de zodiac, totul pentru un corp sanatos. Toate pe S L A B I T U L .C OM
First page < Back Last page