Cum sa cuceresti femeia rac

Femeile nascute in zodia racului sunt niste romantice incurabile. Sunt dependente de tandrete, afectiune si mai ales sex. Spre deosebire de reprezentantele altor zodii, femia rac are nevoie de siguranta inainte de a da curs unei propuneri „indecente." Din acest motiv nativele acestei zodii sunt atrase de barbatii care isi doresc copii si sunt considerate cea mai fertila zodie a horoscopului. Iata cum trebuie sa o abordezi pe aceasta amanta sensibila si pasionala:

Zona erogena

Ca si crustaceele care simbolizeaza semnul lor zodiacal, femeia rac agreeaza orice pozitie sexuala care ii ofera partenerului acces la zona ei fierbinte: abdomenul. Daca vrei sa o inebunesti condimenteaza ritualul erotic cu saruturi tandre pe burtica si apoi mai jos, tot mai jos. O alta zona cu potential erogen ridicat sunt sanii. Stimulari delicate cu limba in jurul sfarcurilor o vor aduce in pragul orgasmului.

Detaliile fac diferenta

Daca este romantica si sensibila asta nu inseamna ca se da in laturi de la jucarii sau fantezii sexuale mai mult sau mai putin ortodoxe. Un pahar de sampanie de calitate si un costumas simpatic o va ajuta pe iubita rac sa-si intre in rolul de femeie fatala.

Ce o innebuneste in pat

Femeia rac este o amanta plina de tandrete, caruia ii place sa se ofere in totalitate si neconditionat partenerului. O va face cu atat mai mult cu cat este vorba de o relatie pe termen lung. Pe langa saruturile tandre, complimentele o vor face si mai receptiva la in a primi si a oferi placere.

Cum sa o aduci la orgasm

Proverbul „Graba strica treaba!" se adevereste in cazul femeii rac. Daca treci direct la fapte si sari peste preludiu, risti sa o speri si sa o faci sa se inchida in ea. Ea este exact opusul barbatului din aceeasi zodie care agreeaza o abordare mai directa. pentru ca este destul de probabil sa o speriati. Prin urmare ea are nevoie de multe mangaieri, sarutari vorbe tandre si planuri de viitor. Rezultatele vor fi pe masura eforturilor. Odata ce i-ai starnit pasiunea, pregateste-te pentru o noapte lunga.Share On Facebook