cub

Dupa noua ani de mariaj, Israela si sotul ei sunt la un pas de divort. Cei doi nu se mai inteleg, iar femeia de afaceri da vina pe faptul ca Liviu bea extrem de mult. CANCAN.ro a aflat un episod de-a dreptul halucinant intre cei doi soti.

n urma cu cativa ani, Israela Voscoboinic,o prospera femeie de afaceri trecuta de prima tinerete anunta ca se va casatori cu un tanar cu 30 de ani mai mic, Liviu. Cei doi au facut o nunta fastuoasa, pentru care au cheltuit zeci de mii de euro. Initial, nimeni nu a crezut ca mariajul celor doi va dura, insa, timpul a demonstrat contrariul.

Israela si Liviu sunt la un pas de divort
Israela si Liviu sunt la un pas de divort

Chiar si asa, gurile rele au spus mereu ca Liviu a stat langa Israela doar pentru milioanele ei de euro. Insa, in tot acesti ani, femeia de afaceri nu a ezitat nicio clipa sa spuna ca ea si sotul ei au o casnicie incredibila si sunt suflete pereche. Insa ultimii ani, necazurile s-au tinut lant de cei doi. Ea a avut nenumarate probleme de sanatate, care au tintuit-o intr-un scaun cu rotile si i-au adus 25 de kilograme in plus. Necazurile, insa, nu s-au terminat aici. Afacerile Israelei au inceput sa dea faliment una dupa alta, motiv pentru care ea a fost nevoita sa vanda majoritatea proprietatilor pe care le detinea.

Israela si sotul sau sunt impreuna de noua ani
Israela si sotul sau sunt impreuna de noua ani

Au ajuns la sapa de lemn!


Disperata sa faca rost de bani, Israela a scos la vanzare inclusiv pensiunea pe care o detine in Maramures, insa, pana in prezent, nici un comparator nu s-a aratat dispus sa faca o investitie de sute de mii de euro. Zilele trecute, Israela a mers la TV si a spus cu lacrimi in ochi ca ea si sotul ei au probleme serioase si ca sunt la un pas de divort. Femeia a marturisit ca Liviu bea extrem de mult, moment in care devine extrem de agresiv. CANCAN.ro a aflat, insa, un alt moment halucinant ce a avut loc intre ei:”Liviu lua bani din casa si din conturi. Nu ii spunea nimic Israelei, insa, la un moment dat, ea a aflat. Ani intregi i-a iertat toate porcariile, toate mitocaniile si betiile. El de patru ani nici nu a mai atins-o, o jignea, apoi plangea si spunea ca ii pare rau. Este bipolar, are probleme psihice”, a declarat un apropiat al familiei, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre: israela, israela sot, israela liviu divort


Share On Facebook